30 feletti nők, titeket hogy érintene, ha a pasi a
második beszélgetős randin sört kérne?
11/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 3-nál megállt, nem lett tőle semmi baja, azt mondta jól esett neki. Csak azért gondolkodtatott el, mert volt már ezzel kapcsolatban rossz élményem, nyílván ez az én fóbiám, lényeges különbség van a 2 ember közt, mert az első abba sem tudta hagyni, ha elkezdte, és megváltozott tőle a viselkedése is. Egyébként nem kellett aznap vezetnie, azt mondta kihasználja az alkalmat,első randin autóval jött, nyílvános helyen voltunk, nem nálam.
Lehet kicsit oldodni akart.Amúgy jobb mintha egész este málnázott volna aztán akkor derül már ki hogy esetleg alkesz amikor összejöttök.Jobb ha tudod a szokásait,hogy mit iszik és hogy mennyit,nincs ebben semmi rossz.Meg kell ismerned,ha félsz apiás dolgokrol nyugodtan kérdezz rá mi a kedvence és hogy hányszor iszik egy héten.
2011. febr. 14. 18:58
Nem értem, hogy ez miért érint téged rosszul.Neked rendelt sört? hát igen, megkérdezhetett volna...de gondolom magának...nem értem, ez miét probléma. Harmincon felül már megengedheti magának a laztaságot, nem?
2011. febr. 14. 19:07
Ha kötelet és szappant kérne a nyakára a beszélgetős randink után, az rosszabbul érintene. :D
2011. febr. 14. 19:09
az én párom az első randin is sört ivott. és akkor mi van? :D
29/N
2011. febr. 14. 20:06
Én szeretem a sört nő létemre, így nem zavarna. Minden további nélkül innék vele.
2011. febr. 14. 20:22
Én is szeretem a sört nő létemre,istenem ezen fennakadni,szegény pasi láncra akarod verni vagy mi?Az ilyen nőket szokták csalni...
28N
2011. febr. 14. 20:32
ugyanmár. az én párom is iszik sört, mondjuk mi nem randin, hanem haveri társaságban ismerkedtünk meg. akkor is ivott, mondhatni nem is keveset, de egyáltalán nem alkesz, itthon sosem iszik, csak ha beülünk vhova, és nem kocsival megyünk.
eddig kb az összes első randimon söröztem, a pasi is, és nem emiatt ítéltem meg senkit.
2011. febr. 14. 20:51
Ezzel semmi baj, főleg ha moderálta magát, nem csinált komplett hülyét senkiből... kicsit lazíts, tökéletes pasi úgysincs, főleg ha irreális a mércéd. Ja és inkább ne nagyon mondd neki ezt az egészet, különben nem hiszem, hogy eljuttok a 3. randiig. :S Legközelebb te is kérj egy korsóval!
2011. febr. 14. 22:35
20/27 anonim válasza:
Mi alapból úgy ismerkedtünk meg h mindkettőnk kezében ott volt sör.... Én nagyon imádom... Szóval ha vmi nyomi lenne aki málnaszörpöt iszik meg ilyenek és szekált volna h nő létemre sörözök akkor nem bizti h összejöttünk volna... Am nem értem! Miért olyan meghökkentő a pasiknak ha egy nő sörözik? Én mindig megkapom akár egy vadidegen csávó is azzal szólít le h nő vagy és sörözöl?!....
22N
2011. febr. 15. 00:34
Kapcsolódó kérdések: