Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 feletti nők, titeket hogy...

30 feletti nők, titeket hogy érintene, ha a pasi a második beszélgetős randin sört kérne?

Figyelt kérdés
Csak engem érint ez rosszul, vagy más is gáznak tekinti?
2011. febr. 14. 18:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%

Engem is zavarna. Második randi, ne legyen már sör szagú!

Jó, én utálom, ha valaki iszik, mert apám alkoholista, és emiatt gyakorlatilag meg is szakadt vele a kapcsolatom.

Amióta férjnél vagyok, már kevésbé vagyok érzékeny, mert látom, hogy a férjem egy évben egyszer-kétszer iszik alkoholt, de azt mondta, ha zavar még ezt is kihagyja.

Ha zavar, akkor zavar! Nem az a lényeg másnak mi a gáz, hanem, hogy neked mi. El kell fogadni, hogy van, aki szeret második randin sörözni, de akkor mást kell választani magad mellé.

És aki most azzal jön, hogy nehogy már ne ihasson meg a férfi egy sört, annak annyit mondok, hogy megihat, semmi gond. Nem szólok le senkit, de akkor a nőnek is joga van kifejezni nemtetszését, és mást keresni.

2011. febr. 15. 05:43
 22/27 anonim ***** válasza:

basszus,én nő létemre sört iszok a randikon!! :D

és még senki sem nézett rám ezért ferde szemmel! Nyilván nem azért iszunk h berúgjunk....én csak az íze miatt.

2011. febr. 15. 07:48
 23/27 anonim ***** válasza:
Mi együtt ittunk sört az első randin! Nagyon meleg nyári este volt! Gyalog voltunk mindketten! Megkérdezte,hogy mit innék, kérdeztem, hogy ő mit iszik. Mondta,hogy egy sört, na úgy megörültem,hogy én is kértem egyet!:) Ő meg nevetett, hogy végre egy nő, aki szereti a sört. Azóta már házasok vagyunk és a mai napig van,hogy este megiszunk otthon egy-egy pohár sört!
2011. febr. 15. 08:30
 24/27 anonim ***** válasza:
16 évesen még én is úgy fogtam fel a sörözés, hogy szörnyű...Mára már megváltozott a véleményem, 1-2 sör kizárólag az íze kedvéért nem gáz! A durva az lenne, ha Veled fizettetné ki. Én jártam már úgy egy exemmel, hogy a második randin már követelte a piát. (Persze, hívtam is meg előtte, mert úgy érzem, hogy őket is megilleti a meghívás, de a követelőzés azért más). Azóta mást húz le, ha tud :)
2011. febr. 15. 10:47
 25/27 anonim ***** válasza:
A férjemmel először randiztunk, ő egy narancslevet kért, én egy martinit :) Nem kell megijedni, még alig ismered, szerintem teljesen logikus magyarázatot adott a sörivásra. A másik meg: arra nem gondoltál, hogy izgult (nagyon tetszel neki), és így próbált lazítani? :)
2011. febr. 15. 13:25
 26/27 anonim ***** válasza:

Én azon akadnék fenn, ha nekem nem kérne :)

Amúgy lehet a sok beszélgetéstől kiszáradt a szája. :P

2011. febr. 15. 13:35
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi elmentünk sörözni a párommal az első pár randin. Sőt, ha még durvát akarsz hallani: be is seggeltünk mindketten. Mielőtt azt hinnéd, lecsúszott, sörszagú, alkesz trógerek vagyunk, NEM.

Én személy szerint azon akadnék ki, ha egy pasas málnaszörpöt szürcsölgetne...

25 N

2011. febr. 15. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!