Kedves fiatalok. Mit tudtok kedvelni Viszkok Fruzsiban?
de rosszindulatú irigynek tetszik lenni, kérdező.
ismered őt személyesen?
mert ha nem, akkor ez csak bunkó feltételezés, vagy pletykákra épülő szarkavarás.
amúgy csináld utána, hiszen bizonyára az csípi a szemedet, hogy híres, sikeres.
"Én már rég óta ismerem,és eléggé kedveltem. De mostanában egyre jobban furának tűnik,és túlságosan játsza magát mostanában."
De a helyesírása lehet, hogy különb, mint a tiéd!
Javítom: régóta, játssza.
Hát végignézve a kínálatot, nekem ő a legszimpatikusabb. Simán lehet, hogy ő sem a valódi énjét mutatja, hanem némileg kedvesebbet, de a közösségi médiában ki nem próbálja magát jobbnak/másnak mutatni?! Vannak itt sokkal rosszabbak: a Polla szinten álló csajok pl, vagy ott van Nagy Liza (ő lehet nincs youtubeon) aki egy futószalagon gyártott kispics* (csodás minta a fiataloknak, nem mondom!), vagy azok, akik külsőre és stílusra is műk és mesterkéltek (Karin Dragos).
Fruzsi nem hülye és azért a természetesebb lányok közé tartozik, mind külsőre, mind stílusra.
Én meg vagyok győződve, hogy ő egy kis manipulatív lány. Egyszer katasztrófa, máskor egész jó videót rak fel. Nézem a videóit, de nem vagyok rá feliratkozva, mert hullámzó a minőség a csatornáján. Elkezdett úgy videókat csinálni sminkelésről, hogy egyáltalán semmit sem tudott róla (mondjuk még most se tud), az affektálása kiborít, bár mostanában már normálisabban beszél. A szemöldöke borzalmas (mindig egy sátor jut róla eszembe). Ha nem szépségápolásról csinál videókat, hanem mondjuk vmit készít vagy utazik, azokat hajlandó vagyok megnézni. Viszont idegbajt kapok mikor csak úgy vigyorog a kamerába, hogy "jaj de szép vagyok".
Egyébként nem értem miért titkolja, szerintem már mindenki tudja, hogy a pamkutyás Pistával van együtt.
3as megadta a kérdésre a választ. azt kedvelik benne, hogy "mitértel".
ha nem ért volna el semmit, akkor nem kedvelnék, ennyi...kérdés lezárva XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!