Kik a legnépszerűbb sztárok jelenleg a magyar fiatalok köreiben?
Igen egyénfüggő, de itt a fiatalokra kérdeztek rá... És én a 15 évemmel sem a jelenleg divatos zenéket hallgatom és a régi klasszikusok közül nem mindegyik rossz!! Én személy szerint Jon Bon Joviért odavagyok pedig ő sem mai csirke. :P:)
Jah, akkor még kiegészítem a sztárokat:
Hayden Panettiere, Milo Ventimiglia, Paramore, Linkin Park, Good Charlotte, Paris Hilton...
2. válaszoló :)
Az átlag fiataloknál gondolom azok népszerűek akiket állandóan a tévében lehet látni. Stáb, Anti fitnesz, nem tudom még kik.
Meg van a másik fele ahova én is tartozom, akik ezeket a megcsinált sztárokat ki nem állhatják.
a legborzasztóbb előadók a népszerűek manapság sajnos...
igénytelen unalmas pop-maszlag
én már csak tom...xD 13 éves vaok
Avril Lavigne, Tokio Hotel már kezdenek kimenni a divatból
akk akik most a toppon vannak:
Vanessa Hudgens, Zac Efron, Ashley Tisdale, High School Musical, Demi Lovato, Jonas Brodhers, Camp Rock, Selem Gomes, Miley Cyrus, Hannah Montana, Britney Spears (újjab visszatérése), Lady GaGa, Katy Perry, Pink talán ők a legeslegtrendibbek, ja és Rihanna, Cris Brown, Beyonce, Pussycat Dolls, Lil Wayne, Madcon, The Saturdays,Jordin Sparks magyarok közül pedig Barbee, Lola, Márk, Anti Fitness Clubb, No Thanx úgy kb ennyi
én vagyok az előző válaszoló is
és még: Robert Pattison
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!