Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki lehet az a szinkronszínész,...

Ki lehet az a szinkronszínész, akit a Molnár "Nagy Ő" Anikó nem tudott meghódítani?

Figyelt kérdés

Már aki ismeri, illetve olvasta a könyvet.

Kíváncsiságból elolvastam, a stílusa hagy kivetnivalót maga után.

Nagyjából majdnem mindenkiről tudom ki lehetett.

Arra nem tudok rájönni, ki lehetett az a színházi színész, aki szinkronizálni is szokott, és a könyvében mesél róla.

Annyit említ meg a könyvében róla, Kamaraszínházban is játszik, olyan középkorú, X lábú, pocakos, csúnya, egyszerűen öltözködik (egyik alkalommal ballonkabát, táska kézben, másik alkalommal farmer, kötött pulóver).

Én egyébként elsőnek a László Zsoltra gondoltam, de Epres Attila is megfordult a fejemben, esetleg Viczián Ottó.

Józsa Imre is eszembe jutott (arról hogy csúnya, pocakos ember)(habár tudom, nincs közöttünk, de a könyv jóval a halála előtt íródott).

Ti kire gondoltok, szerintetek ki lehetett?

2018. máj. 6. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Láttam ezt a "híres szépség celebet" közelről, nagydarab, magas nő, vagyis debella, bálna ha jobban tetszik. Amikor annyi szép nő fordul meg szinházi körökben, minek kellett volna ez? A könyvet se ő írta, hanem egy újságíró.
2018. máj. 11. 11:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Habár nem ez volt a kérdés, valóban manapság eléggé elhagyta magát.

Mikor VV-s volt akkor még jobban nézett ki, habár akkor se volt kis darab.

Színházi színészeknél én már nem lepődök meg semmin, még ha Anikónál szebb nők is megfordulnak ott, azoknak szerintem a skalpok száma számít (párt se a külsőségek alapján választanak). Végül is nem jött össze neki..

Anúgy azt se hidd a Kannácska írta a saját könyvét, egyik sem, hanem anekdotáznak valakinek az meg valami irományt összehoz belőle.

2018. máj. 12. 00:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem is csúnya, csak Anikócska egojának rosszul esett, hogy elhajtották. :)
2018. máj. 13. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Szabó Győző?

Kálloy Molnár Péter?

2018. máj. 14. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!