Ki lehet ez a szinkronszínész?
Bizonyára én vagyok ilyen műveletlen, de van egy szinkronszínész akinek hihetetlen stílusa van és nagyon tetszenek a szövegei, de nem tudom kitalálni, hogy ki lehet ő...
Eddig két helyen találkoztam a hangjával és tökéletesen összetéveszthetetlen stílusával.
Mivel nem vagyok tisztában a Gyakori kérdések szabályzatával, kommentben írnám le a címeket és adnám meg az esetleges linkeket vagy utalásokat a linkekre.
Egyik helyen egy videómegosztón egy ismert, ingyenes MOBA-játék hősbemutatóját, Tahm Kench videóját narrálta a színész.
Másik hely egy gyermekeknek szánt mesecsatorna, további részleteket kommentban találjátok.
A moderátorokat is kérném, hogy, ha szabálytalanságot tapasztalnak, akkor a komit töröljék csak.
Előre is köszönöm a segítséget
Az első hely forrását nagyjából megadtam, nem nehéz megtalálni, azt hiszem, hogy csak két nagyon híres videómegosztó közül lehet válogatni.
Másik forrásom egy gyerekmese, a rész címe "Lilli nyolc nap alatt a földkörül"
A mese sima címe "Lilly a kis boszorkány"
A nyolc napalatti mesében, a keresett személy játssza a gazdag öreget, aki a végén elveszíti a vagyonát.
Törköly Levente...
Azt hiszem megtaláltam!:D Akkor vegyétek semmisnek a kérdést, köszönöm!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!