Van valami magyarázat arra, hogy Britney Spears arca miért öregedett meg?
Múlt hónapban készült róla ez a fotó:
Még csak 36 éves, normális dolog, hogy már 40 felülinek néz ki?
Tudom, hogy a korral jár, de nem lehet, hogy ivott mellé, vagy ilyenek?
Hogy látszódik, ez természetes öregedés?
Drog- es alkoholproblemi is voltak, es ugye a sok szolarium, napozas megtette a hatasat.
Es hat kozeledik a 40-hez, es a retusalt cimlapfotok soha nem a valosagot mutatjak.
Bar szerintem nem nez ki annyira rosszul ezen a foton.
Én már nem tudom, mi az igazság... Az instagramjára feltett egy amatőr videót, amiben táncol, itt meg tök fiatalos:
Mindenkiről készülnek előnyösebb és előnytelenebb képek. Ez előnytelen. Lehet, hogy a megvilágítás, lehet hogy a szög miatt, de más képeken Britney pl így néz ki:
Na így más nem is néz ki annyival öregebbnek, nem?
Egyébként meg azoknak a hírességek (pláne a nők!) akik gyerekkoruktól rivaldafényben vannak, rengeteg mindenen keresztülmennek. A stressz, szenvedélybetegség, mentális betegség, stb stb nyomot hagynak az emberen, arról meg nem is beszélve, hogy Britney kihordott és megszült 2 gyereket.
Szerintem Britney nem öreges, legalább is annyira nem, hogy így kelljen rajta csámcsogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!