Adnádok nekem egy Győzike vagy Bea asszony elérhetőséget? Levél címet, vagy email címet ami biztos az övék.
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 07:34
2/9 anonim válasza:
nézd meg az apeh listán,fent vannak a 6 milliónál nagyobb összeggel tartozók listáján mind2en,név cím
3/9 anonim válasza:
[link] 6ezer valahányadikak,ha jól tudom,de nem biztos,rég néztem már
4/9 anonim válasza:
xD ja és 10 millió felett tartozók listája nem is hat
5/9 anonim válasza:
uccsó,ez merész :D nagyot nevettem :D
6/9 anonim válasza:
ma 11:32 hát mibe fogadunk hogy fent vannak a listán, úgy vannak irva, hogy gáspár győző salgótaján xy, gáspár beáta salgótarján xy külön külön vannak fent, esküszöm most rászánom az időt de kikeresem ha megdöglök is :D egy óra mulva jövök
7/9 anonim válasza:
nem is kell egy óra,meg is vannak, ám valamiér a lakcím már nem salgótarján,de egy másik évibe még az volt irva hogy salgótarján:
609 GÁSPÁR GYŐZŐ 4200 HAJDÚSZOBOSZLÓ ERKEL FERENC
UTCA 26.
610 GÁSPÁRNÉ BALLA BEÁTA 4200 HAJDÚSZOBOSZLÓ ERKEL FERENC
UTCA 26.
8/9 anonim válasza:
ugyhogy meg lehet nézni :D nem 6ezredik,hanem 609 és 610ekikek
9/9 anonim válasza:
tudom én rögtön megtaláltam :D éppen azért nevettem rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!