Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki szereti Robert Pattinsont?...

Ki szereti Robert Pattinsont? És miért?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 09:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem, ahogyan a twilight-ban és a new moonban alakít Jó a hangja, ő énekli az első részből azt, amikor Bella átváltozna és szívja ki a mérget. A címe let me sign, és akkor is ő énekel a háttérben, de a szemfülesek kiszúrják, amikor Bellát letámadják a sikátor féleségben és mennek beszélgetni a kajáldába és mondja kinek mi forog az eszében. Szerelme az nem vagyok belé,mert nem ismerem, és amit a tévében alakít, az csak egy szerep, de azt jól csinálja. Tudtommal összejöttek Kristennel, legalább is ezt hallottam :)
2010. júl. 4. 13:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Én.Mert Team Edward vok.
2010. júl. 5. 14:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Sztem egy írtó b.zi gyerek. A szőrzetével :S Meg igazi bunkó. Ráadásul írtó hülye. Sztem szégyent hoz Edward szerepére .

Egy alkonyat reajongó

[link]

2010. júl. 7. 19:14
 14/16 anonim válasza:
A RÁK SE SZERETI AZT A MAJMOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 9. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát a tinicsajok szerint jó színész....a többieknek van igaza.

Még csak köszönőviszonyban sincs a mimikával

2010. okt. 29. 18:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Kislányok,akik majd kinövik. Én utálom!

Az ilyen idegesítően csúnya birkákat mint ez a pattinson gyerek, anno minden nap jól elvertem a suliban :-)

2011. szept. 1. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!