Láttátok már itt Budapesten Robert Pattinsont? (fanok)
Én vasárnap, hétfő és csütörtökön láttam! Hol hosszabb, hol rövidebb ideig, van pár rossz minőségű képem, videóim róla!
Csak így felszeretném mérni a terepet, hogy kb. hányan láthatták őt!
Offokat kösz, de nem kérek! Mert az, hogy kint állj egy helybe órákon keresztül, esélyed nincs arra, hogy megmoccanj a tömegbe, előtte pedig megelőzi a még jó pár óra várakozás.... Ez szar és fáj tőle minden csontod! Tehát nem kell szánalomra méltó kommentek!
Engem csak a rajongók véleménye érdekel, mind azoké akik nem és akik látták!
konyorgok ne tegyetek mar fel ezeket a kerdeseket,mert baromira unalmasak vagytok mar!
Kattints a szorakozas kategoraba,es meglatod,hogy tele van ilyen hulye kerdesekkel!Inkabb kerdeznel valami olyant,ami tenyleg fontos,nem ilyen sz*rokat!
nem vagyok rajongó:D
de láttam hétfőn...a szabadság téren minden nap elmegyek, és láttam a tömeget,megnéztem mi van ott,megkérdeztem,hogy mi ez az izgalom és akkor mondták,hogy jöööön... és láttam bemenni az ajtón
hát mondhatom nagyon izgi volt :D
X(
ENnek mi értelme van? Tehát az miben jó neked, hogy csináls la képet, meg videót? Miért nem keresel egyet neten? Meg miért olyan fontos, hogy lásd? Én elhiszem, hogy krvára rajongassz érte, én is rajongok például Daniel Gildenlöw-ért, és például koncert után egyszer nagyon sokat vártam arra, hogy beszélgethessek vele. De ennek így nem sok értelmét láttam.
Amúgy én nem vagyok rajongó, de láttam. És akkor most mi a kérdés? Mert a kérdésnek megintcsak semmi értelme. Drámai. :/
láttam, sőt, az ajtó mellett vártam rá, el is akartam hivni egy gyors menetre, de elrohant
24F
En lattam mar!Mentem vele egy jo menetet almomban!Jaj de szep volt az a....franciaagy,meg az a szep uveg votka,palesz,sor meg bor...
meg megakart......velem beszelni valamit...
de vegul jol....megbeszeltuk a dolgot...
aztan en megint akartam vele beszelni
o erre azt mondta,hogy majd meg....beszeljuk a dolgot...
A tobbit meg mar tudjatok :D
Szerintem nem kell az ilyen véleményekkel törődni :) Mindnekinek más, valakinek örömöt okoz, valakit nem érdekel, valakit idegesít. Nem veszekedésképpen írtam!
Egyábként én is láttam, csak 20 méterre volt tőlem... de legalább láttam és ez a lényeg! Nem vagyok óriási fanatikus, de színészként elismerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!