Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Láttátok már itt Budapesten...

Láttátok már itt Budapesten Robert Pattinsont? (fanok)

Figyelt kérdés

Én vasárnap, hétfő és csütörtökön láttam! Hol hosszabb, hol rövidebb ideig, van pár rossz minőségű képem, videóim róla!

Csak így felszeretném mérni a terepet, hogy kb. hányan láthatták őt!

Offokat kösz, de nem kérek! Mert az, hogy kint állj egy helybe órákon keresztül, esélyed nincs arra, hogy megmoccanj a tömegbe, előtte pedig megelőzi a még jó pár óra várakozás.... Ez szar és fáj tőle minden csontod! Tehát nem kell szánalomra méltó kommentek!

Engem csak a rajongók véleménye érdekel, mind azoké akik nem és akik látták!

2010. ápr. 3. 08:49
1 2
 11/18 Beviz Elek ***** válasza:

Légyszi ne általánosíts. 21:27-es vagyok

Igen láttam, de különösebben nem érdekelt. Egyáltalán nem unalmas az életem. Nem vagyok szánalmas mert ő nem indítja be a fantáziám. Engem a lányok jobban érdekelnek :)

2010. ápr. 5. 23:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Ti szánalmasoztok mindig. Én ilyet egy szóval nem írtam! Én csak örülök, hogy nektek nem jut az örömből! Ennyi.
2010. ápr. 6. 17:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Én tegnap láttam vagy 5x :D

És kb 5 méterre volt tőlem,meg amikor elment elöttem kocsival akkor integettem meg mosolyogtam neki .

Egyébként tisztán lehetett látni a cuki arcát és még tegnap mosolygott is. (:

Rob<3

(és nem vagyok kis visítozós tini )

14/L

2010. ápr. 7. 18:17
 14/18 anonim ***** válasza:
sajnos neeeem
2010. ápr. 11. 20:16
 15/18 anonim ***** válasza:
ÉN IS LÁTTAM NEKEM IS VAN PÁR ROSSZ MINŐSÉGŰ KÉPEM
2010. máj. 23. 16:01
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát amikor a Bazilikánál forgatott, akkor pontosan mellettem jött el az autójával, és így húú de jó érzés volt, meg annyira szuper képeim lettek aznapról. Van egy olyan, amin teljesen olyan mintha belenézne a gépembe! Annyira szuper volt! :)
2010. máj. 23. 20:47
 17/18 Beviz Elek ***** válasza:
Én meg ott melóztam és 1,5 méterre álltam mellette. Ami azt illeti nem vagyok egy nagy Robi fan, de attól függetlenül jó érzés volt, hogy olyan közel lehetek hozzá. Főleg mikor az ismerős csajokat szo.patom ezzel, mert ők rajongók és nemjöhettek oda XD
2010. máj. 23. 21:38
 18/18 A kérdező kommentje:

:D Statiszta voltál?

Nekem az őrök állnak a legközelebb a szívemhez a csapatból, mert ők mégis velünk voltak és nagyon udvariasak voltak és segítőkészek (értem itt este forró tea, éjjel/kora reggel pléd)ha beszélgetni szerettél volna velük, akkor nem küldtek el a sunyiba. Talán még jobban sajnáltam, amikor vége volt a forgatásnak, hogy nem láthatom az őröket és nem beszélhetek velük pár szót, mint hogy Rob elment, mert őt minden nap láthatom frissülő hírekkel, de az őröket nem.. :D :S

2010. máj. 24. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!