Láttátok már itt Budapesten Robert Pattinsont? (fanok)
Én vasárnap, hétfő és csütörtökön láttam! Hol hosszabb, hol rövidebb ideig, van pár rossz minőségű képem, videóim róla!
Csak így felszeretném mérni a terepet, hogy kb. hányan láthatták őt!
Offokat kösz, de nem kérek! Mert az, hogy kint állj egy helybe órákon keresztül, esélyed nincs arra, hogy megmoccanj a tömegbe, előtte pedig megelőzi a még jó pár óra várakozás.... Ez szar és fáj tőle minden csontod! Tehát nem kell szánalomra méltó kommentek!
Engem csak a rajongók véleménye érdekel, mind azoké akik nem és akik látták!
Légyszi ne általánosíts. 21:27-es vagyok
Igen láttam, de különösebben nem érdekelt. Egyáltalán nem unalmas az életem. Nem vagyok szánalmas mert ő nem indítja be a fantáziám. Engem a lányok jobban érdekelnek :)
Én tegnap láttam vagy 5x :D
És kb 5 méterre volt tőlem,meg amikor elment elöttem kocsival akkor integettem meg mosolyogtam neki .
Egyébként tisztán lehetett látni a cuki arcát és még tegnap mosolygott is. (:
Rob<3
(és nem vagyok kis visítozós tini )
14/L
:D Statiszta voltál?
Nekem az őrök állnak a legközelebb a szívemhez a csapatból, mert ők mégis velünk voltak és nagyon udvariasak voltak és segítőkészek (értem itt este forró tea, éjjel/kora reggel pléd)ha beszélgetni szerettél volna velük, akkor nem küldtek el a sunyiba. Talán még jobban sajnáltam, amikor vége volt a forgatásnak, hogy nem láthatom az őröket és nem beszélhetek velük pár szót, mint hogy Rob elment, mert őt minden nap láthatom frissülő hírekkel, de az őröket nem.. :D :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!