Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért szeretik Robert Pattinsont?

Miért szeretik Robert Pattinsont?

Figyelt kérdés
A Twilight kapcsán lányok ezrei rajongtak Roberért, ezt senki sem tagadhatja. De korábban, a Harry Potter 4-ben is szerepelt, és akkor mégsem. Csak a Twilight miatt. Ez azért van, mert inkább edwardba szerettek bele a lányok, és nem őbelé?
2010. aug. 21. 15:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

szerintem igen.

bár emlékeim szerint az újságok már a HP után is vmi istenien sármos pasiként beszéltek róla.

nekem mindenesetre nem jön be(edwardként se)

2010. aug. 21. 15:49
 2/11 A kérdező kommentje:

hát, nekem sem jön be, csak úgy eszembe jutott

(most nézem a HP 4-et angolul gyakorlásként:))

2010. aug. 21. 16:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Én már a gyűrű átkában nagyon szeretem Giselherként utána jőtt a Harry Potter 4 sedrik digoriként ugy, hogy én elmondhatom magamról,hogy nem az alkonyt miatt szeretem.

És szerintem aki "szerelmes" Edwardba az Roba is.

2010. aug. 21. 18:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, azt hiszem, hogy edwardba szerettek bele, mert pont olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami egy nőnek kell. Gyengéd, egy óvó, védő társ, szenvedélyes és tiszteli azt, aki megérdemli.
2010. aug. 21. 21:25
 5/11 anonim ***** válasza:

igen Edwardba.

Teljesen más élőben...hisz neki csak el kell játszani.A tinik nem Robert Pattinsont imádják...csak Edwardot,mert Robertet nem is ismerik :"D

nekem meg nem is tetszik hiába profi sminkesek csinálják akkoris ronda.: D

2010. aug. 21. 21:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Edwardba és azért mert Robert jáccaxd

szóval ha egy kevésbé helyes pasi jáccaná nem hiszem h ekkora rajongó tábora lenne. Igaz én elfogult vagyok mivel énis Twilight és Robert fan vagyok. De egyetértek az egyik válaszolóval mivel Edwardban minden megvan. és veszélyes is amit szeretnek a tinik,nők(:

ugyh twilight(L)Robert(L)Edward(L):D

2010. aug. 22. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:
49%

Én egyáltalán nem szeretem. Szerintem meg undorító ahogy kinéz. Lehet lepontozni de nekem egyáltalán nem jön be. Egyszerűen nem tetszik az arcberendezése és kész. :D

L/14

2010. aug. 23. 20:02
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

nem tudom, miért szeretik... -.-"

Én utálom! Undorító, nyálas....

2010. aug. 23. 21:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Jézusom,hányingerem lesz! o.O
2010. okt. 24. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:
mert a HP-ben mellékszereplő volt, a nyáladzásban pedig ő volt a "lényeg" -.- ...fuj
2011. jún. 4. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!