Miért szeretik Robert Pattinsont?
szerintem igen.
bár emlékeim szerint az újságok már a HP után is vmi istenien sármos pasiként beszéltek róla.
nekem mindenesetre nem jön be(edwardként se)
hát, nekem sem jön be, csak úgy eszembe jutott
(most nézem a HP 4-et angolul gyakorlásként:))
Én már a gyűrű átkában nagyon szeretem Giselherként utána jőtt a Harry Potter 4 sedrik digoriként ugy, hogy én elmondhatom magamról,hogy nem az alkonyt miatt szeretem.
És szerintem aki "szerelmes" Edwardba az Roba is.
igen Edwardba.
Teljesen más élőben...hisz neki csak el kell játszani.A tinik nem Robert Pattinsont imádják...csak Edwardot,mert Robertet nem is ismerik :"D
nekem meg nem is tetszik hiába profi sminkesek csinálják akkoris ronda.: D
Edwardba és azért mert Robert jáccaxd
szóval ha egy kevésbé helyes pasi jáccaná nem hiszem h ekkora rajongó tábora lenne. Igaz én elfogult vagyok mivel énis Twilight és Robert fan vagyok. De egyetértek az egyik válaszolóval mivel Edwardban minden megvan. és veszélyes is amit szeretnek a tinik,nők(:
ugyh twilight(L)Robert(L)Edward(L):D
Én egyáltalán nem szeretem. Szerintem meg undorító ahogy kinéz. Lehet lepontozni de nekem egyáltalán nem jön be. Egyszerűen nem tetszik az arcberendezése és kész. :D
L/14
nem tudom, miért szeretik... -.-"
Én utálom! Undorító, nyálas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!