Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit tegyek? Beleestem Billie...

Mit tegyek? Beleestem Billie Joe Armstrongba!

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nem szerelem, mert igazából ugye nem tudok róla semmi többet, mint más rajongók, ezért írom inkább, hogy bele vagyok esve. XD

Az van, hogy látok egy koncertfelvételt vagy valami és bármit csinál, cseppfolyóssá válok tőle... Idén voltak Magyarországon, de akkor még nem voltam ennyire fanatikus(félreértés ne essék, a Green Day zenéjét is imádom, nem csak Billiet), hogy elmenjek a koncertjükre, meg szerintem el se engedtek volna. Előtte pedig ha jól tudom tizenkét évvel ezelőtt voltak itt. Félek, hogy soha nem láthatom élőben, és ha mégis akkor az nem lenne elég. Csomót álmodok vele, és még többet gondolok rá.

És nem csak arról van szó, hogy milyen szívdöglesztő, a viselkedését is, meg amúgy is mimdenét imádom.

KÉRLEK SEGÍTSETEK! MIT TEGYEK?

#punk #Green Day #punk rock #Billie Joe #Bille Joe Armstrong
2017. dec. 31. 19:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Tiniként ez normális. Nem kell semmit sem tenned.
2018. jan. 22. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!