Miért tartják jó nőnek Bella Hadidot?
A napokban olvastam egy cikket, hogy bekerült a 10 legjobban kereső modell közé. Ennek az egyik oka az, hogy Gigi a nővére és így nem a teljes névtelenségből kezdte a pályafutását.
A másik meg, hogy -amint te is mondtad- nem egy hétköznapi értelemben vett szépség, ezért az emberek beszélnek róla, foglalkoznak vele,mint most te is. A negatív reklám is reklám.
Vannak olyan modellek, akik kifejezetten az egyedi külsejük miatt megragadják az embert, és jobban a fejünkbe vésődik a modell által képviselt márka. Ilyen például Molly Bair. Ő kifejezetten csúnya szerintem.
Egyébként szerintem a "savanyú képe" meg a személyiségéhez tartozik. A Hadid nővérek közül Gigi olyan, mint a nap: mindig tündököl, ragyog és erős a pozitív kisugárzása. Bella az ellentéte, ő olyan, mint az éjszaka: a sötét ruháival és az állandó komolyságával. Ő ezt képviseli. Nekem kettejük közül ő a szimpatikusabb, de egyébként az egész világukat nem szeretem.
El kéne már fogadnod, hogy az embereknek különbözik a véleményük és az ízlésük. Szerinted nem szép. Szerintem igen. És úgy látszik még elég jelentős mennyiség így gondolja. (tegyük hozzá, az én tudásom és érdeklődésem a mai celebek iránt a minimálisat súrolja)
U.i.: Sokkal nyugodtabb ember lennél, ha nem töltenél plusz energiát és időt valaki olyan ócsárlására, akit nem szeretsz. Hidd el, jobb lesz a közérzeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!