# 21 Én sem néztem a VV-t de annak idején emlékszem, hogy az internetes hírekben, illetve különböző szennylapokon sokszor jött szembe ennek a lánynak a képe. Lehet, hogy nem volt egy nagy IQ bajnok, de semmivel sem volt kevesebb, mint a legtöbb átlagember. Nem hinném, hogy ártott bárkinek is, a foglalkozása olyan volt amilyen, de szerintem nem a többi ember tisztje, hogy ítélkezzen felette emiatt. Épp annyira volt "senki", mint te vagy én.
Ha valóban idegen kéz általi halált halt, azt nem érdemelte meg. Ahogy te vagy én, vagy bármelyik ártalmatlan ember sem érdemelné.
Igen, de ha "véletlen" ölte meg, akkor sokkal több nyomot hagy maga után, mert nem készült rá, hamarabb felderítik a dolgokat és rábizonyítják két nap alatt. Szerintem.
Mondjuk a mobiltelefonja alapján, mert azt nyilván tudják a rendőrök mikor vette fel a lány utoljára a telefonját, mikor olvasta az utolsó sms-ét.
Ha prosti volt, naponta sokszor hívhatták, és amikor nem vette már fel a telefont, olvasatlan üzenetek, utolsó FB belépés, számítógépe napló fájljaiban benne van mikor kapcsolta be-ki, stb. stb. alapján tudják mikor halt meg.
Azt meg, hogy kinek a mobilja volt akkor a közelben abban a fél órában, le lehet szűrni.
Ha a csávó nem készült rá, hanem ott véletlen ölte meg, akkor a mobilja is nyilván vele volt, ami csekkolható, de az minimum hogy abban a mobilcellában volt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!