Nem unjátok még ezt a Bikicsunáj-mániát?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 22:30
1/9 anonim válasza:
Én nem. Ugyanis nemrég tudtam meg csak, mi is ez :)
2/9 anonim válasza:
Te biztos nem, mert megemlítetted, pedig szerencsére már vagy egy hete nem hallottam senkitől.
3/9 anonim válasza:
IMÁDOM
akkora:)
tetszik h.ettól függetlenül h.milyen béna,az egész ország ismeri.ha bárhol azt mondom bikicsunáj,mindenki tudja mi ez.egy életérzés:D
király
5/9 anonim válasza:
Szerintem a "bikicsunájos" csávó beteg és betegségével megfertőzte az embereket is, aki hallgatja és isteníti a hülyeségét! Már nincs mibe kapaszkodnia egyeseknek, hát előjönnek nem normális " tehetséggel"!
Röhej az egész!
6/9 anonim válasza:
Szerintem szánalmas, hogy van akki ezen nevet :D
Nekem ez olyan mintha kiröhögnénk egy bénát amijért nincsen karja és nem tud egyedül inni. A Bikicsunájtos csávo is ilyen csakneki fent vanak gondok az agyába (vagyis az agya helyén...)
7/9 anonim válasza:
Ma egész nap ezt énekeltem,nálunk már senki nem szokta :D
8/9 anonim válasza:
szerintem is siralmas, hogy emberek képesek nevetni egy szerencsétlen nyomorékon, akinek még csak angolul sem sikerült megtanulnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!