Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nem unjátok már az Alekoszt?

Nem unjátok már az Alekoszt?

Figyelt kérdés
Én eddig úgy ahogy elvoltam vele, de most már teljesen azon a szinten vok h rühellem ha meglátom -.- Anikóval amit csinál -.-"" nagyon szemét vele, és még ő tartja magát úriembernek hagyjuk már ..pfff tisza szégyen ez az ember, csak abban reménykedem h nem ő fogja megnyerni ez a játékot, inkább akkor nyerje meg a Béci, mint ez a gusztustalan alak ...
2011. ápr. 9. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Én csak az elején szerettem, akkor még vicces volt, de ma már olyan szánalmas, fárasztó s önelégült, hogy az már hihetetlen. Ha őt mutatják akkor inkább elkapcsolom, mert legszívesebben bemennék a a villába és agyonlőném
2011. ápr. 9. 20:29
 2/10 A kérdező kommentje:
na örülök h nem csak én vok igy ezzel :$
2011. ápr. 9. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

Béci tényleg jobb. Lacit is hogy kidumálta, hogy lusta dagadék disznó stb, mikor éppen a távozásáról döntött, pedig álítólag őt bírja odabent a legjobban. Sokkal jobb. -.-

amúgy meg nem, nem unom.

2011. ápr. 9. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Én az egész valóvilágot unom, a csapból is ez folyik hogy alekosz így, gigi úgy, mindenki erről beszél, már elegem van, nem tudom mi olyan nagy szám abban hogy pár paraszt be van zárva fél évig és csinálják a hülyeségeiket
2011. ápr. 9. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Mert az alekosz mit csinált, amikor a lányok fényképezése volt? Fél óráig magyarázott, hogy a lányok milyen rondák. A Bécinek legalább igaza van, ő az igazat mondja, de az alekosz csak magát szereti, azt hiszi ő a császár, közben meg buta és értelmi fogyatékos
2011. ápr. 9. 20:40
 6/10 A kérdező kommentje:

20:35

de Béci azokat poénból mondta és Laci nem húzta fel magát rajta, de Alekosz meg nem poénból mond oda dolgokat Anikónak, hanem azért h megbántsa szándékosan-.-" És ha már itt tartunk ő ugyan ugy beszól Évának (a barátjának) mindig gúnyolja h milyen kövér meg stb -.-"

2011. ápr. 9. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:
20%

ne szavazzatok le,de Béci egy aljas csaló...

Be is vallotta,szép kis Rácz család..a húga egy prostituált ő meg egy piti aljas bűnöző..:/

2011. ápr. 10. 08:37
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
08:37 legalább néznél utána amit mondasz, mert semmi nem igaz belőle.. prostituált?? na most jót röhögtem xD xD te kevered a hostest a prostival :P szánalmas vagy
2011. ápr. 10. 12:07
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
A "lelkitársak" úgy ahogy vannak, visszataszítóak.
2011. ápr. 11. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:
46%
Igen, és sajna mégis tuti benne lesz a döntőben. Nagyon nem bírom már ezt a hülye stílusú dumáit, amúgy se bírom az okostojásokat, nem hogy őt. Anikó és Éva a legjobb!
2011. ápr. 14. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!