Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki utálja Alekoszt? Miért?

Ki utálja Alekoszt? Miért?

Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 22:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

Utálom a celebeket!

Olivérrel együtt már elképzelem, amikor főzőcskéznek legközelebb vmi jó görögöset..

2011. márc. 23. 22:05
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Én szerettem, de mostanában nagyon idegesít, ahogy provokálja Évát!
2011. márc. 23. 22:06
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
azért utálom mert mindenki őt imádja és az én kis Bécikémet meg lehurrogják.
2011. márc. 23. 22:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy egy ilyen félművelt, IQ-light, előnytelen külsejű alakot, aki a híres "beszélőkéjével" tarol, viszont beszélni nem tud, a szavakat rosszul használja, szóval egyi ilyen alakot hogy tud felkapni ennyire a média?
2011. márc. 23. 22:15
 5/12 anonim ***** válasza:
8%
Én meg azt nem értem, hogy aki a "beszélőkéjével" így tarol, és még beszélni is tud, és a szavakat is jól használja, szóval egyi ilyen alak minek nézi a valóvilágot? Ha felidegesíted rajta magad, nem kell nézni.
2011. márc. 24. 18:17
 6/12 anonim ***** válasza:
hát én eddig kedveltem de már kicsit unalmas és ezen a katonai héten a viselkedése nem nyerte el a tetszésemet. És most Anikót próbálja ugy beállítani mintha ő lenne a hibás mert h Évával veszekedtek a héten -.-" Közben pedig csak is ő maga tehet róla!!
2011. márc. 25. 21:35
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
A legelején még nem utáltam, de most már a látványa is fájdalmat okoz. Már csak abban bízom, hogy a végére a legelvakultabb rajongói fogják csak isteníteni félkegyelmű imádottjukat, mert mindig egyértelműbbé válik ellenszenves jelleme.
2011. márc. 26. 16:49
 8/12 anonim ***** válasza:
46%
Falra tudnék mászni az egész embertől. Nem találtam még benne semmi tisztelni valót.
2011. márc. 26. 17:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Tegnap is mondott valami bődületes marhaságot, amit sajnos (vagy szerencsére) mára el is felejtettem. Minden esetre ő nagyon elégedett volt magával.
2011. márc. 27. 08:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Én miatta nem nézem a VV-t.Amikor elkezd valamit magyarázni és rázza azt a nagy fejét,ugy néz ki,mint akinek rázza a görcs a fejét!Nem is értem hogyan lehet szeretni...
2011. márc. 31. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!