Hogyha valaki utálja SP-t, feltétlenül b**inak kell neveznie?
Én nem vagyok SP rajongó,egyetlen számát sem ismerem,nem is hallgatom.Nem szeretem,de mégsem beszélek úgy róla,mint ahogy nagyon sokan.Fordított esetben én is ki lennék akadva(persze,hogyha fiú lennék :D)
Szóval az a kérdés,hogyha valaki nem szereti,sőt utálja,akkor miért nem hagyja békén?Akit én mindennél jobban utálok,annak nem nézem meg a videóit és nem mondom el mindennek..
Én például lesz*rom :D Hallottam már 2 számát is, a partiszemüvegeset meg a kép maradsz (vagy mi)-set is, annyira borzalmas nem volt végülis, legalábbis a dallama; azt elismerem, hogy a szöveg katasztrofális, meg az az SP is egy kis nagyképű giliszta... És azért b*zizzák le, mert egyszerűen b*zisan néz ki, mert olyan vékony, olyan gyerekes, olyan divatmajom, olyan h*lye stílusú ruhákat hord, stb... És volt egy ilyen éneklős vetélkedő, mikor sztárok amatőrökkel énekeltek, na ott még az is kiderült, hogy énekes létére semmi hangja nincs, csak vonaglott a színpadon, és azt hitte, szexi. A helyében a föld alá bújnék szégyenemben.
20L
Sajnos a fiatalok annyira ostobák, és olyan dolgokról jártatják a szájukat feleslegesen amiről fogalmuk sincs. Könnyebb a b*zi szót szitokszóként használni, mint, hogy utána néznének mi is a szexualitás...
Sajnos ide jutottunk... elítélik a homoszexualitást tudatlanságból, ráadásul ha valakit utálnak azt b*zizzák.
". És azért b*zizzák le, mert egyszerűen b*zisan néz ki, mert olyan vékony, olyan gyerekes, olyan divatmajom, olyan h*lye stílusú ruhákat hord, stb.." meséljétek már el mi az a bu.zisan néz ki? ismertem olyan pasit, akiről meg nem mondtad volna, hogy a pasikat szereti, pedig nem épp konvencionálisan öltözködött ;)
sőt van egy-két olyan férfi színész/előadóművész, akit annak ellenére szexinek tartok, hogy némelyik 20 éve boldog párkapcsolatban él egy pasival ;)
de láttam lila estélyi ruhás fekete pasast is már, aki épp egy nőt próbált felszedni a bárban ;)
b meg miaz h bu zisan nézz ki? tudjátok 1általán h néz ki,öltözködik 1 bu zi??attól h nem jár melegítőnadrágban meg sza r polókban ,legalább ad magára jól szeretne kinézni
Jó én se vok egy rajongó de azért...........
16:14 hát ez az ;) - de a pasik is fosnak néha az ilyen színektől, pedig annak, aki tudja viselni, nagyon jól tud állni és egyáltalán nem néz ki melegnek
sajnos a magyarok eszméletlen homofóbok :D XD...mondjuk ennek ellenére tartom a véleményemet, hogy a linkelt kölyök esetében ez a "pletyka" inkább egy szar marketingfogás - pláne mert időközben rákerestem a "művész" úrra XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!