Szerintetek is csökkent a Starity.hu színvonala?
Igen, nekem is ez a bajom, mást se látni mint Kim Kardashiant meg hozzá hasonló senkiket, akik csak gazdagok és magamutogatóak, de azon kívül nem tudom mit lehet ennyit írni róluk...
Klippreimerek is csak olyanok vannak, amiket amúgy is a pofámba tol a youtube, selena gomez, meg mit tudom én...semmi törekvés nincs affelé, hogy esetleg olyan zenéket is megismerjenek a fiatalok, akik nem kapnak akkora médiafigyelmet, semmi nincs....egy olcsó bulvártrágya lett
Nyilván nem elég elfogult hamgnemben írtad a cikked, mint ahogy manapság módi ott. Ha nem vagy jóban a hírmoderátorokkal és a szerkesztőkkel, nem igen fogadják el a cikkedet. Ez megy mostanság. Majd valaki más megírja helyetted.
Gyalázat, ami azon az oldalon megy mostanság, a közösség is széthullik lassan.
Ne vedd magadra, ha nem fogadják el! Lépj túl rajta, nem miattad van.
Az előttem válaszoló nagyon beletrafált. Ez mindent elmond az oldalról
Velem is volt már hasonló, csak akkor en egy kedves üzenetet kaptam először, hogy ne fikázzak más előadókat, amikor én szarabbakat szeretem, és nem a Harry Styles szintűeket. Mondanom sem kellett, hogy ment a profilom a levesbe nekem is. :D
A moderátorok élvezik, hogy ,,hatalom" van a kezükben.
A Starity régen sem volt valami minőségi, de mára már nem túlzok, ha azt mondom, hogy a lehető regrosszabb bulvároldalak egyike, de komolyan.
Őrületes, hogy mennyire érdektelen minden egyes cikk, amit megosztanak ott. A legtöbb cikknek nincs semmi valóságtartalma, sz#rul vagy lefrodítva, semmitérő celebekről szól, vagy arról, hogy éppen ki követett ki-be kit a közösségi médián, vagy arról, hogy nem létező emberek mit "nyilatkoztak", vagy a haszontalan modellek mit vettek fel múlt héten, kinek volt tevepatája, ki szólt be Taylor Swiftnek, miben csinálja a semmit valamelyik Kardashian fattyú, kinek lett új hajszíne, kivel jött össze Justin Bieber egy névtelen bennfenntes szerint, stb..
Fertő az egész. Én legszívesebben megszüntetném úgy, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!