Miért csökkent időről-időre a South Park-ban egy évadban az epizódok száma?
Figyelt kérdés
Az elején még 18 epizódos évadok is voltak, de mára már "csak" 10 epizód van egy évadban. Szerintetek ennek mi az oka?2016. nov. 8. 11:52
1/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, talán nézettség-költségvetés-ötlet hiánya..20 évad alatt kb már minden nemzetközileg ismert témát kiveséztek benne lassan.
Viszont ha jól emlékszem az első évad vagy 2. is kevés epizódból állt. Gondolom, tesztképp bejön-e a publikumnak.
2/3 anonim válasza:
Hát nem is tudom... lehet azért, mert úgy gondolják, hogy nincs értelme meg csinálni annyi részt amiből kb. 10 igazán jó. Szerinte azért, mert nem akarják ugyanazt a témát töbször feldolgozni gyenge fa vicekkel.....
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem még nagyon sok téma van, amit ki tudnának vesézni. :)
2016. nov. 13. 02:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!