Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Meleg sztárok?

Meleg sztárok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 14:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
André nem meleg,tudja hogy azt gondolják róla sokan de rohadtul leszarja,eddig csak a zenének élt,de most keresi a párját! (tudom mivel besz.vele)és én kimondom rá hogy sztár,mivel valamivel híresebb mint én:)
2010. máj. 24. 18:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Anti Fitness Club, SP, Márk, Justin Bieber, Steiner Kristóf, a Viva műsorvezetője Ben, No Thanx, Tokio Hotel,
2010. máj. 25. 18:13
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Justin Bieber xD
2010. máj. 27. 20:10
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

SP

Brasch Bence

Náray Tamás (stylist)

viva tv-be a fodrász

Vásáry André

Horváth Tamás (csillag születik)

Varga viktor

Szex és New York-os vörös hajú csaj

Mester Tamás

Steiner Kristóf

... hirtelen ennyi jut eszembe

ja meg aki megnyerte a csillag születiket- az a tamás

2010. máj. 30. 09:27
 15/20 anonim ***** válasza:
aki megnyerte a CSISZ-et az nem is Tamás hanem István! a többi az igen,pár kivétellel! am meg ezeket be is kéne bizonyítaniuk habár nekem van SP-ről egy videóm ahol bevallja h meleg..
2010. máj. 30. 16:47
 16/20 anonim ***** válasza:
61%
Brasch Bence, Horváth Tamás, Varga Viktor, VJ Ben, No Thanx, mégis miért lennének melegek? Azért, mert adnak a megjelenésükre? Nem azért mondom, mert a kedvenceim, mert nem (elsőt leszámítva), csak elég szánalmas, hogy alaptalanul állíttotok tényeket valakiről, ami 99%, hogy nem igaz. SP, Justin Bieber... 50-50%-ban megoszlanak róluk a vélemények, bár Justin nem valószínű, hogy meleg. SP-n meg már meg sem lepődök, hogy fel lett sorolva, hiszen mindent mondanak róla, ami nem jó. Egyébként mindkettőt szeretem. Lehet lepontozni.(:
2010. júl. 6. 19:14
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha tudnám hogy mejafasért szinte csak magyarszkiket írtok...

Most másfajta hírességeket sorolok mint Bieber,vagy Steiner:

-Richard Chamberlain(amerikai színész-énekes,volt tinibálvány)

-James Whale(A Frankeinsten megfilmesítője)

-Ricky Martin(Latin popzene kiemelkedő alakja,A Livin' la Vida világsiker)

-Neil Patrick Harris(Így jártam anyátokkal*How i met your mother*:Barney Stinson)

-George Michael(Grammy díjas énekes több mint 100 millió eladott album,a Wham! együttes énekeseként híresült el.Ők éneklik a Last Christmas című ma is híres dalt.)

Így ennyi jutott eszembe.

Kellenek történelmi személyek is?

2010. júl. 10. 20:35
 18/20 anonim ***** válasza:
(Előző vagyok:Mielőtt szólnátok hogy ezt már írták,tudom,de jobbnak láttam odaírni még egy két dolgot.)
2010. júl. 10. 20:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Sir Elton John. De kit érdekel, hogy meleg-e ha egyszer eszméletlen jó zenét ír, és fantasztikus előadó.

NárayTamást meg ne minősítsétek le, ő nem stylist, henem nemzetközileg is elismert divattervező. A legjobb divattervezők mind pasik, és melegek. Egyébként a tehetség sokkal többet számít, én csak azt nem csípem, ha nekiállnak ködösíteni, és álházasságot kötni.

2010. júl. 11. 14:13
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Balázs, Stohl Buci, vvLaci
2011. febr. 7. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!