Nemcsak azért, mert női műsort vezet évek óta (FEM3 Café), hanem sose hallani se nőügyeiről, se gyerekekről, se családtervezésről, se barátokról stb. Megnéztem a nyilvános (!) facebook és instagram profilját, és egyiken sincsen kép nőről (barátnő, menyasszony, feleség). Ahol gyerekkel van, ott meg odaírja, hogy barát vagy rokon gyereke.
Semmi értelme a kommentednek... Mi az, hogy mi közöm hozzá? Megkérdeztem mások véleményét egy KÖZSZEREPLŐRŐL. Nyugodtan olvasgass utána a Ptk-ban. Direkt felkiáltójeleztem, de látom, nem jutott el a megfelelő területekre a lényeg. NEM a facebook ismerősöm és az adatlapjáról beszéltem, hanem nyilvános információkról, amiket ő osztott meg. Ezek alapján érdekel más véleménye. Nem mindegy neked, hogy mi közöm hozzá? Jogom van megkérdezni.
2017. máj. 10. 18:00
3/10 anonim válasza:
Talán csak őrzi a magánéletét, nem gondolod? Egyébként sok "átlagember" is van, aki fent van mondjuk a facebookon, de semmilyen személyes jellegű infót nem oszt meg. Nem minden közszereplő "celeb".
2017. máj. 11. 01:39
4/10 anonim válasza:
köszönöm, jogász vagyok.
első voltam.
2017. máj. 11. 19:18
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor csak gratulálni tudok.... :)
2017. máj. 13. 09:44
6/10 anonim válasza:
Mitől lenned jogod hozzá? :D Talán a nemi identitása közérdekű adat? Önjelölt jogászkám.
2017. máj. 13. 12:06
7/10 anonim válasza:
+ ha már olyan jól tájékozott vagy, bizonyára tudod, hogy a közszereplőség kérdése a véleményszabadság kapcsán merül fel. :))))
Egyszerűen, röviden: semmi közöd hozzá, hogy ő kivel, mikor mit csinál. Ha közszereplő, ha nem.
2017. máj. 13. 12:11
8/10 anonim válasza:
74%-os!
Krisztián egy közszereplő. Nem kell ehhez önjelölt jogásznak lenni. Megkérdezni joga van a kérdezőnek mások véleményét, akár ilyen témában is. VÉLEMÉNY! Érted? Tudod értelmezni a "szerintetek" szót? Guglizz rá, ha nem megy. A közszereplők szerelmi, nemi élete pedig igenis beszédtéma. Akinek ezzel gondja van, ne vállaljon tévés szereplést.
2017. aug. 13. 17:37
9/10 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy ki feküdt le vele! Az magánügy. Kiteregetni Krisztián nemi életét törvénytelen, de megkérdezni mások véleményét akár egy ilyen témában is, nem tilos.
2017. aug. 13. 17:38
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem meleg, csak vagy hosszabb távú civil kapcsolata volt, vagy inkabb a kalandok híve.
Bár az elmúlt reakcióiból inkább arra következtetnék, hogy egy ideje vadászik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!