Mit gondoltok arról, hogy Éder Krisztián SP, akit mindenki lemelegez, nyilvánosságra hozta a kapcsolatát a modell csajjal?
Mondta, hogy "mindörökké" tervezi csajkámmal. Hát nem hiszem hogy addig bírnák, mert a Fluor Tomi nem bírja ha megcsalják:D
Am nem féltékenységből mondom, mert nekem teljesen más színész pai jön be, de sztem tök szánalmas, hogy az első barátnőjével kérkedni kezd, csak hogy ne bu-zizzák le.
Utolsó előtti, szerintem is.
Utolsó:igen, vannak normális hírességek. Pl: Bereczkiékről nem lehet rosszat hallani, vagy például Száraz Dénesről vagy Bozsó Péterről sem.
Ááá Bereczkiékről nem lehet rosszat hallani.
Abszolút nem volt botrány, mikor tündérien aranyosan arrébb lökte egyik előadáson a kollégáját, mert az nem odaállt, ahova ő akarta. :) Berecki sem "makulátlan" ám. Sőt, eléggé beképzelt lett, elcelebesedett. ^^
Amúgy szálljatok már le erről az SP témáról, ha senkit nem érdekelne és nem foglalkoznátok vele, akkor eltűnne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!