Mit gondoltok arról, hogy Éder Krisztián SP, akit mindenki lemelegez, nyilvánosságra hozta a kapcsolatát a modell csajjal?
Mondta, hogy "mindörökké" tervezi csajkámmal. Hát nem hiszem hogy addig bírnák, mert a Fluor Tomi nem bírja ha megcsalják:D
Am nem féltékenységből mondom, mert nekem teljesen más színész pai jön be, de sztem tök szánalmas, hogy az első barátnőjével kérkedni kezd, csak hogy ne bu-zizzák le.
Kedves Kriszti8,
Huszon-vagy harmincévesen nem néni, és nem nyanya egy nő!Máskor meg az a bajotok: hogy jajj, csak a 10-13 éves kislányok szeretik...
Nem mindegy nektek?? Nem kell foglalkozni,ha nem szereted és kész.
07-17 05:22-es válaszolónak először is egy helyesírási kéziszótárt tudnék ajánlani! egyébként pedig oké, hogy sokaknak nem tetszik a hangja. ízlések és pofonok. viszont Sp még akkor is hazánk egyik legértelmesebb médiaszemélyisége. tud viselkedni, tud nyilatkozni, el tud mondani egy mondatot értelmesen, nem úgy, mint Majka, meg Kozsó, meg még sorolhatnám, akiknél csak a káromkodás megy. na és őket ki szólja le? senki! csak divat utálni meg szídni őket...
a témához visszatérve: elég egyenes ez a gyerek, úgy gondolom, elmondaná. és a csaj sem hülye, hogy elhíreszteljék ezt, aztán nem is járnak...
ÉS NEM, NEM SZERETEM SP-t, de azért ez már felháborító!!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!