Karin Dragos miért más?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy én ugy szerettem és aztan elmentem egy talalkozora vele.Anyukamekkal ezert elmentunk pestre Sokat kellett várni de végre làttam. Furcsa volt az arca egesz arcan rengeteg vastag smink . Mèg mindig nagyon szeretem de szomoru voltam mert olyan videon mint egy barbi baba. Masik ami miatt szomoru vagyok mer Instagramon ugyanugy ir a rajongoi oldala profil mint ahogy ő szokott. Ez most akkor magat reklamozza? Akkor most ő irja maganak a rajongoi oldalakat is? Dragosfamily instagramra mondom most ezt ........
Igyis nagyon szeretem őt !!
mert legjobb youtuber de olyan tökeletesnek tűnt es rossz erzes hogy nem Az.
2017. ápr. 29. 15:37
11/11 anonim válasza:
nyilván más élőben mint képen. mindenki más. szerintem alapvetően a videóiban sem szép, ha csak az arcát nézzük. nagyon nagy az orra, de összességében egyszerűen lenyűgöző. csodás a haja és nem tudok rá jobb szót, mint az, hogy igényes. 0-24-ben. állandóan. ez egy olyan dolog, amit én lányként sosem tudnék megtenni:D egyszerűen nincs az az isten, hogy erre mindig időt és energiát fordítsak. hozzá kell tenni, hogy neki (a családjának) az anyagi háttere is megvan ahhoz, hogy kimaxolja a képeit és a videóit, ami egy átlag ember számára nem elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!