Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Karin Dragos miért más?

Karin Dragos miért más?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy én ugy szerettem és aztan elmentem egy talalkozora vele.Anyukamekkal ezert elmentunk pestre Sokat kellett várni de végre làttam. Furcsa volt az arca egesz arcan rengeteg vastag smink . Mèg mindig nagyon szeretem de szomoru voltam mert olyan videon mint egy barbi baba. Masik ami miatt szomoru vagyok mer Instagramon ugyanugy ir a rajongoi oldala profil mint ahogy ő szokott. Ez most akkor magat reklamozza? Akkor most ő irja maganak a rajongoi oldalakat is? Dragosfamily instagramra mondom most ezt ........

Igyis nagyon szeretem őt !!

mert legjobb youtuber de olyan tökeletesnek tűnt es rossz erzes hogy nem Az.

2017. ápr. 29. 15:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem tökéletes. A legtöbb youtuber hasznàl filtereket, speciis világítàs hogy jobban nézzen ki a smink. Meg erősebben csinálják hogy jobban előjöjjön kamerán ezért tényleg erősnek tűnik a való életbe.
2017. ápr. 29. 15:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
*speciális világítást
2017. ápr. 29. 15:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Hàt de egész arca nagyon nem volt szép videón meg nagyon szép na mindegy
2017. ápr. 29. 15:59
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Komolyan az a bajod, hogy nem olyan szép, mint ahogy azt te a videók alapján elképzelted? És ezért képes voltál egy kérdést kiírni? Ez elég nagy éretlenségre utal, ne haragudj. Egyébként sem azért kell nézni, mert szép, hanem a videók tartalma miatt. :)
2017. ápr. 29. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Minden sztar, modell, szinesz, enekes, stb ilyen. Ok is valodi emberek, nem tokeletesek. Csak ugy csinaljak, hogy a mediaban, kozossegi oldalakon nnk tunjenek. Nekik is ugyanugy vannak borhibaik meg mindenuk, mint barki masnak.
2017. ápr. 29. 16:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Jo de ez olyan csalas , tudom hogy a filmekbe meg a sok ujsagba is igy van
2017. ápr. 29. 17:04
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem ő az a youtuber aki férfinak született de nemátalakító műtéten esett át?
2017. máj. 2. 22:03
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Ott lakom ahol Karin. Sokszor látom a városban. Szerintem ugyanolyan gyönyörű mint a képein és a videóiban.
2017. máj. 31. 08:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
És nem,nem ő az,utolsó előtti válaszoló :DDD
2017. máj. 31. 08:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A videóin is látszik, hogy rengeteg smink van rajta.

Ezek a maszkok jól néznek ki fotókon meg a videókon, de élőben biztosan nem. Mikor láttam egy szemöldökös videóban, hogy neki valójában mennyire vékony szemöldöke van, ahhoz képest meg mindig vastaggal látni....

Senki sem tökéletes. Inkább örülnöd kellene, hogy ugyanolyan hétköznapi ember mint te vagy én. :)

Az instagram és a youtube is sokat csal. Mindenki szebbnek próbálja mutatja magát, mint ami. Filterek, rengeteg smink, ellágyított kép stb.

2017. aug. 12. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!