Mit gondoltok Molnár Krisztiánról?
Aki nem ismerné: [link]
Szóval mit gondoltok róla? Szerintetek meddig fog élni? Szerintetek lesz valaha barátnője?
Beteg, így félig-meddig nincs tudatában, annak, amit csinál.
De ettől függetlenül szánalmas. Rossz ránézni, undorító.
A szülei hogyan engedik gépközelbe?
Nem értek az ilyenekhez, így nem tudom, de az ötvenet nem fogja megélni.
Barátnője? Biztosan nem.
Most tényleg ennyire unalmas az életetek vagy miért érdekel ennyire valami random söpredék? Ezt sosem értettem. Egy csomó kommentelő/lájkoló és néző van a videóinál. De nem azért mert érték lenne az amit csinál. Csak egy pár videóját láttam de azok közül se néztem végig egyet se, csak bele-bele nézegettem.
Többség szerintem nevetni jár oda, de van egy része a nézőinek akiknek sztem tényleg ennyire silány az élete, hogy más elfoglaltsága nem akad.
Hagyjátok békén a rákba, ennyi erővel kimehetsz az utcára csövesekkel trécselni, ugyanazt a színvonalat tartják fent mint ő, sőt, talán ők még kicsit jobban is teljesítenek. Ha nem lenne nézője, nem csinálná a fa.szságait..
én sem fogom soha megérteni, mitől "vicces"...bár én nem őt tartom szánalmasnak, hanem a befogadó közeget...az apja is biztos beteg, mi?
a nagy lófszt...fogadnék, hogy mind a ketten tudatosan kihasználják a "hírnevüket"...akkor lennének csak igazán szarban, ha egyik napról a másikra az emberek számára érdektelenek lennének...
Az egyik videóban levetkőzött, és a seggét mutogatta a kamerának.
Én azt nem értem, hogy a youtube eddig miért nem jelentette..
Nos, remélem csak én jártam olyan rosszul, hogy rám írt az utolsó "válaszoló".
Akire mégis ráírt, az tiltsa, mert szerintem nem normális.
Aha persze, mert biztos hogy te vagy az igazi Kiki. Amúgy nem kell írogatni privátba mert úgyis törlöm az üzeneted. Amúgy mire vagyunk irigyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!