Fiúk! Ti mit gondoltok, évfordulóra fotóalbumot adni a barátomnak, a közös képeinkel, meg kis szövgek benne a képek mellé, ti örülnétek?
Szerintem is túl nyálas lenne, még én is jobban örülnék egy csomag szigszalagnak. :DD
De mi nem ismerjük a barátodat, lehet, hogy ő örülne neki.
25/L
Köszönöm a válaszokat!!
18/L
Nem tudom miért lettem lepontozva mikor ugyanazt írtam mint mások :D
Igazából első gondolatom az volt, hogy ha már kedveskedni akar akkor vegye meg az új Battlefield 1-et vagy valamit ami engem is érdekel.
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Még egy tekercs szigszallag (WD40, stb.) is hasznosabb.
Ez a lényeg nálunk: hasznos. Egy albumot egyszer megnézegetünk, aztán bekerül a fiók mélyére és majd csak akkor vesszük elő, amikor elválnak útjaink, hogy kidobjuk. Jobban szeretjük a hasznos ajándékokat, amik tényleg valók valamire (de előtte egyeztess, nehogy rosszat vegyél).
Amúgy ahogy írják, nekem is ez a bajom.
Amíg együtt vagyunk, addig a kutya nem fogja ezt nézegetni. Amikor meg szakítunk akkor megy a kukába vagy a fiók mélyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!