Amúgy nem is értem, hogy miért kellett őt ennyire futtatni. Szerintem nagyon kevés ember szereti, ha ő vezetett egy műsort inkább elkapcsoltam, mert nem bírom egyszerűen.
Amikor a Reggelit vezette azzal a ribanc Horváth Évivel a hányinger kerülgetett.
2010. máj. 14. 14:10
12/20 anonim válasza:
ha vele foglalkozol akkor legalább a nevét próbáld meg helyesen leirni!
2010. máj. 15. 15:01
13/20 anonim válasza:
Nem szeretem/szerettem.
2010. máj. 15. 16:29
14/20 anonim válasza:
Azt,hogy felelőtlenül bepiált és drogozott utána meg majdnem kinyírt valakit.Most meg rájött,hogy hoppáá ezt jól elb@sztam,mert egy nemzetközi műsort vezethettem volna.
börtönbe meg nem fog kerülni,mert most megszedi pénzzel magát a címlapokért és utána meg lepénzeli a bírót vagy akárki mást akinek köze van az ügyéhez.
2010. máj. 15. 16:32
15/20 anonim válasza:
Hát először is mielőtt kérdezel róla legalább a nevét tudnád leírni...nem Sthól hanem Stohl..de mindegy.. egyébként nagyon kedvelem és csalódtam benne de ez van...
2010. máj. 15. 18:02
16/20 anonim válasza:
Hát én sosem csíptem a fejét.Megérdemelné,hogy soha többé sehova se "alkalmazzák".Dehát a mai médiára inkább az jellemző,hogy gerinctelen f@szok szerepelnek mindenhol,nem olyan emberek,akik letettek valamit az asztalra és példaértékűek.Stohl megérdemelné,hogy ezek után ne kapjon több munkát.
2010. máj. 27. 11:36
17/20 anonim válasza:
Sziasztok:)
Stohl András hibázott!! Beült részegen az autóba,és autó balesetet okozott..Hát ez nem szép dolog volt.Nagyon sajnálom az idős bácsit..
Viszont ez rendőrségi ügy lett..Majd ők megoldják.Mindenki mondja a véleményét,de mit is?Szerintem senki se ismeri Stohl Andrást vagy igen? Múlt héten láttam a János Vitézt,és ő volt a főszereplő.Nagyon jól alakította a szerepét..Mindenki felfújja az ügyet,de szerintetek más emberrel nem történik meg ez?Dehogyisnem,csak arról az újságírók nem nagyon írnak.
2010. máj. 27. 18:35
18/20 anonim válasza:
dehogynem történik,azokat is ugyanúgy elítéli a többi ember...de Stohlnak sem mentség az,hogy jó színész,mint a "szomszéd" srácnak az,hogy kitűnő szakács(pl)...
2010. máj. 27. 21:32
19/20 anonim válasza:
másrészt tisztában van vele,hogy ő egy híres ember,foglalkozni fognak vele-mindennek megvan az árnyoldala.De gondold csak el,még mindig jobban jár mint egy "átlagember" mert neki még van melója,meg amúgy sem halna éhen,mást drogozás,piálás után már rég kirúgtak volna a munkahelyéről.
2010. máj. 27. 21:34
20/20 anonim válasza:
Remélem, megússza felfüggesztettel. Mindenki hibázik sajnos. Az ország legjobb műsörvezetője. Hajrá Buci, fel a fejjel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!