A múlt éjszaka Stohl Andrásról álmodtam. Mit jelent ez?
Az agyad próbálja feldolgozni a napi információ adagot és épp szelektálta a fölösleges dolgokat.. Sokkal jobban van ezzel a témával foglalkozva, mint kéne. Naponta tömve vannak a bíróságok ilyen esetekkel, de ő ismert ember, így valamiből meg kell élniük az újságíróknak, médiásoknak, ezért folyik még a csapból is Stohl.
Újat biztos nem mondtam de álmodból is látszik, hogy nem egészséges ha az ember egy nap 10x hallja ugyanazt a (számára szükségtelen) információt.
A busz egy zárt közösség, ő is ott van, és más emberek is bezárva egy egy megállóig....tehát remélem lecsukjááááááák.
Nem megyek bele részletes magyarázkodásba , de nekem elegem van abból, hogy támogatják a családját a társai, minket senki nem támogatott, amikor munkanélküli volt a családban mindenki. PEdig neki így is van mit a tejbe aprítania. Nem irigy vagyok,c sak reaális..
Szerintem azt jelenti, hogy túl sok bulvárt nézel/olvasol.
Egyébként: kapjon olyan büntetést, mint mindenki más.
Ha te egész éjjel gürizel, és hajnalban elalszol a volán mögött, és elütsz valakit, szó nélkül lecsuknak. Senki nem fog aláírást gyűjteni érted.
Ha Andriska drogozik és balesetet okoz (ha jól emlékszem, ráadásul ez már a második eset volt - az elsőből nem tanult, mert megúszta), akkor neki aláírást gyűjtenek, te meg drukkolsz, hogy ne büntessék meg.
Kérdésem, hogy TE mennyivel vagy rosszabb ember, mint Andriska? Csak azért, mert más a foglalkozása, más elbánásmódot érdemel, mint te vagy én?
Erre a kérdésre választ várok. Köszi.
Azt jelenti, hogy túl sokat nézed a kereskedelmi csatornákat.
Amúgy igen az ember a legtöbb álmában a napi befogadott információt dolgozza fel. Így remélem nem gondolod, hogy ez az álmod bármit is jelenthet. Vagy mit jelentsen? Hogy neked is petíciót kell írnod? Ez lenne a küldetésed? Stohlt vissza a volán mögé?
Nincs ebben semmi jelentés, néztél vagy olvastál vmit róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!