Mit írnál Stóhl Andrásról?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 18:33
1/20 anonim válasza:
hogy bepiált, vezetett, balesetet okozott, lelépet, és most némi kis bocsánatkérésell akkarja elegyengetni az ügyet....-.-
2/20 anonim válasza:
Magyar színész, aki időnként megszomjazik.
3/20 anonim válasza:
Semmi jót. Már negyedszerre töri össze magát részegen autóval. Most már jó lenne ha végleg eltiltanák azt a majmot a vezetéstől. Ha ezt egy egyszerű ember csinálná már rég börtönben űlne.
4/20 anonim válasza:
Alkoholista, beképzelt, önfejű, "nekem van igazam"-celebszerű, söpredék. Bocsika, de ez szerintem így van. Nem először vezetett ittasan, és csinált balesetet! Az RTL helyébe már bese engedném forgatni, műsört vezetni.
5/20 anonim válasza:
,,Kétszer már kiderült, hogy ittasan vezetett, hányszor nem derült ki!,,
6/20 anonim válasza:
Mikor egy műsort vetet ez jön le a képéről: " Mosolygok, de a f@szom ki van veletek, mennyek már haza, piálni akarok. Idegbeteg vagyok, de azért egy csomó helyen kíváncsiak a hülye fejemre. Tök jó!! Király vagyok! Én vagyok a KIRÁLY!!"
7/20 A kérdező kommentje:
Hogy érted ezt? "Mikor egy műsort vetet ez jön le a képéről"találtál valamit róla?
2010. máj. 14. 10:59
8/20 anonim válasza:
egy műmájár kis köcsög :) ivott,a hírek szerint még drogozott is,aztán meg "rohan" bocsánatot kérni. 20év börtön minimum! de ugyse fog börtönbe jutni,mert híresség...volt már ilyenre példa.
9/20 anonim válasza:
büdös fas_zszo_pó... miért is van egyenjogúság a törvény előtt? azért, hogy ne kerüljenek börtönbe a csicskák mi? akasztófára a kis köcsöggel
10/20 anonim válasza:
vetet helyett vezet. Bocsi. Úgy értem, hogy ezt lehet leolvasni az arckifejezéseiből és a gesztusaiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!