Remélem, hogy olyan büntetést fog kapni, mint az átlag magyar. Sohasem értettem, hogy a híresebb emberekre miért nem ugyanazok a törvények érvényesek. Ha valóban ittas volt, akkor én végleg bevonnám a jogosítványát, mert ez már a sokadik ittas karambolja. Egyébként milyen ember az, aki így viselkedik az általa okozott balesetnél?
2010. máj. 8. 18:12
12/22 anonim válasza:
Az a baj, hogy az átlag ember büntetését fogja kapni!
Kap 300.000 pénzbírságot? Na és röhögve, farzsebből.
El veszik pár évre a jogsit hahaha.
2010. máj. 8. 21:01
13/22 anonim válasza:
Pont most írtam én is ki a kérdést,de láttam megelőztél....Nekem az a véleményem, hogy példát kellene statuálni. Azért mert ismert ember,nem úszhatja meg!!!!Mi az ,hogy ismeretlen tettes ellen indul nyomozás???Felismerték( az lett volna fura,ha nem) ,beismerte... Már kezdik eltussolni az ügyet... Nála már nem először fordul elő ittas vezetés.Örökre el kell venni a jogsiját, majd felvesz egy sofőrt legfeljebb...telik neki rá...de börtönt is megérdemelné,mert megpróbálta a barátnőjére kenni,és elhagyta a helyszínt. Mi az,hogy cigit kér a sérültektől,ilyen önző,arrogáns embert!!Én eddig bírtam, de most nagyot csalódtam benne. És még ő játszik rendőrt a Tűzvonalban!!!
2010. máj. 9. 08:26
14/22 anonim válasza:
Visszaesőként számithat tényleges letöltendő börtönbüntetésre is...,3 hibát vétett:közlekedési balesetet okozott,cserbenhagyás és ittasan vezetés..!
2010. máj. 9. 20:40
15/22 anonim válasza:
Teletexten írják, hogy visszamondta az X-Faktor műsorvezetését... hát hülyén venné ki magát, hogy 1 hónap múlva ott bájologna.
Példát most lehetne statuálni!!!!!!!
2010. máj. 9. 21:02
16/22 anonim válasza:
óvakodj a részeg autóStohl :P
2010. máj. 11. 18:45
17/22 anonim válasza:
A legborzasztóbb az az hogy még el is ment a helyszínről és ő ezt még a tv-be is elmondta....
2010. máj. 15. 10:31
18/22 anonim válasza:
Úgy gondolom, az olyan személyek, akik ismertek, valami példát kellene állítaniuk a népnek. Mindenki hibázik, de ne egy olyan tegyen ilyet, akire "felnéznek", akit naponta látunk a tv-ben. Pont emiatt nagy a visszhang...
2010. máj. 15. 11:10
19/22 anonim válasza:
Sziasztok:)
Stohl András hibázott!! Beült részegen az autóba,és autó balesetet okozott..Hát ez nem szép dolog volt.Nagyon sajnálom az idős bácsit..
Viszont ez rendőrségi ügy lett..Majd ők megoldják.Mindenki mondja a véleményét,de mit is?Szerintem senki se ismeri Stohl Andrást vagy igen? Múlt héten láttam a János Vitézt,és ő volt a főszereplő.Nagyon jól alakította a szerepét..Mindenki felfújja az ügyet,de szerintetek más emberrel nem történik meg ez?Dehogyisnem,csak arról az újságírók nem nagyon írnak.
2010. máj. 27. 18:37
20/22 anonim válasza:
Igen...,csak Ő egy közszereplő v. celeb ahogy tetszik...,és neki ezért fokozottan kéne ügyelni,hogy mit csinál,mert példaképnek tekintik,felnéznek rá..!És ez igaz a többi "sztárocskára" is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!