Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Bencsik Andráshoz jár...

Dr. Bencsik Andráshoz jár valaki? Milyen orvos?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 15:03
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Szent Imréba dolgozik,ha jól tudom.Mennyi a magánrendelésén egy vizsgálat, illetve a terhesgondozás és a szülés?

Köszi,ha tudtok valami infót!

2010. dec. 31. 15:06
 2/12 A kérdező kommentje:
bocsi, Imrébe
2010. dec. 31. 15:06
 3/12 A kérdező kommentje:
a n lemaradt
2010. dec. 31. 15:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én nála szültem tavaly decemberben!

Nem a magánrendelésére jártam hanem be a kórházba,azokért a vizsgálatokért nem kapott pénzt.

Hozzáteszem ismerősön kersztül kerültem hozzá és nem a terhességem legelejétől!

Szülni nála szültem én mindössze 40000 ft-ot adtam neki,de annyit sem érdemelt volna:(

Mint orvos le a kalappal!De emberileg+a stílusa,nem tudok másképp foglalkozni botrányos,kritikán aluli.Én már bánom,hogy ő volt a dokim!

2010. dec. 31. 18:57
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ,sajnálom hogy ilyen tapasztalatokat szereztél.Én nem ismerem,csak orvost keresek magamnak.
2010. dec. 31. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:

Én 12 évig hozzá jártam a magánrendelésére, 2008-ban váltottam. Több okból lett elegem: egyrészt rengetegen járnak hozzá és csak heti 1 délután rendel, ezért mindenkit futószalagon kezelt (max.10 perc/páciens). Másrészt évente egyre drágább lett, 2008-ban már 10000-11000 Ft volt egy sima rákszűrés. Harmadszor a vetélésemet annyival elintézte, hogy beleestem a statisztikai x%-ba, majd legközelebb sikerülni fog... :(

Simán találtam helyette megbízhatóbb, odaadóbb orvost!

2011. jan. 2. 21:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Sebészként viszont a legjobb, ő műtött 10 éve, korrekt, nagyon jól dolgozik... de nem egy lelkizős típus, elég kemény.
2011. jan. 2. 22:22
 8/12 anonim ***** válasza:

A stílusa valóban "érdekes", a laza a lekezelő és a poénkodó keveréke.

Én nem szültem nála, csak kétszer a Szent Imrében, és szülés utáni napokban ügyeletesként találkoztam vele. Így persze nem volt gondom vele, de szülni nem biztos hogy szeretnék nála...

2011. jan. 2. 23:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Én kb. egy hete találkoztam vele, mikor bementem szülni és előbb értem be, mint a dokim. Ő volt az ügyeletes, így "hivatalból" megvizsgált. Akkora paraszt volt, amit ritkán lát az ember lánya. Én, a magam részéről elküldtem melegebb éghajlatra. Szerencsére tudtam, hogy hamarosan beér a saját dokim. Mindenkit óva intenék ettől az embertől. Ha Ő csak azokkal kedves, akik magánban vagyonokat fizetnek Neki, az árulkodik a jelleméről. Különben a szülésznők azt mondták róla, hogy mindig ilyen bunkó és sokan félnek is tőle. A régi iskola híve, ami fekve szülést, gátmetszés és minden egyéb elavult dolgot jelent.
2011. jan. 3. 13:08
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen,akkor el sem megyek hozzá!Tudtok valakit helyette ajánlani,aki a Szent Imrében dolgozik?
2011. jan. 3. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!