Dr. Bencsik Andráshoz jár valaki? Milyen orvos?
Szent Imréba dolgozik,ha jól tudom.Mennyi a magánrendelésén egy vizsgálat, illetve a terhesgondozás és a szülés?
Köszi,ha tudtok valami infót!
Szia! Én nála szültem tavaly decemberben!
Nem a magánrendelésére jártam hanem be a kórházba,azokért a vizsgálatokért nem kapott pénzt.
Hozzáteszem ismerősön kersztül kerültem hozzá és nem a terhességem legelejétől!
Szülni nála szültem én mindössze 40000 ft-ot adtam neki,de annyit sem érdemelt volna:(
Mint orvos le a kalappal!De emberileg+a stílusa,nem tudok másképp foglalkozni botrányos,kritikán aluli.Én már bánom,hogy ő volt a dokim!
Én 12 évig hozzá jártam a magánrendelésére, 2008-ban váltottam. Több okból lett elegem: egyrészt rengetegen járnak hozzá és csak heti 1 délután rendel, ezért mindenkit futószalagon kezelt (max.10 perc/páciens). Másrészt évente egyre drágább lett, 2008-ban már 10000-11000 Ft volt egy sima rákszűrés. Harmadszor a vetélésemet annyival elintézte, hogy beleestem a statisztikai x%-ba, majd legközelebb sikerülni fog... :(
Simán találtam helyette megbízhatóbb, odaadóbb orvost!
A stílusa valóban "érdekes", a laza a lekezelő és a poénkodó keveréke.
Én nem szültem nála, csak kétszer a Szent Imrében, és szülés utáni napokban ügyeletesként találkoztam vele. Így persze nem volt gondom vele, de szülni nem biztos hogy szeretnék nála...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!