Dr. Bencsik Andráshoz jár valaki? Milyen orvos?
Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 15:03
11/12 anonim válasza:
Nálam csak bejött szülésre, mint rangidős (a dokim nem tudott eljönni). Abszolút jó kezekben éreztem magam onnan, látszott hogy a helyzet magaslatán van.
Tényleg nem lelkizik meg ajnároz, de ezt nem is vártam egyáltalán. Ha erre van szükség, fogadjon az ember egy dúlát-szülésznőt- A doki azért van hogy egészséges legyél Te és a baba is.
Persze azért normális volt, elmondta hogy mit fog csinálni, dícsért, stb....
Én így aztán őt akartam választani a másodiknál. Csak éppen lehetetlen elérni a magánrendelést, fel sem veszik a telefont. Tuti megvan a beállt kör....
A kórház honlapján megvannak a dokik, és rájuk tudsz keresni egyenként.
12/12 anonim válasza:
Látom, hogy száz éve nem írt ide senki. Csak azért írok hátha valaki rákeres. Szóval én egy kicsit csodálkozom a többiek tapasztalatán, de hát mindenki máshogy ítél. Én már vagy 8 éve hozzá járok és az tény, hogy nem egy szószátyár, de mindig normálisan válaszol arra a mit kérdezek, és nekem csinált egy kisműtétet is ahol nagyon emberséges volt. A műtét után nagyon aranyos volt, fogta a kezemet és bíztatott amikor ébredeztem, hogy minden rendben ment, nem lesz semmi baj. Szülni is nála fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!