Közvélemény kutatás, mégis miért tetszenek sok lánynak?
Megallgattam elég sok zenéjüket a hangjuk nem olyan huh de kiemelkedő szerintem, a szöveg az sokszor jó és ez kompenzálja, de mégis miért vannak oda értük, szerintem nem olyan űber helyesek.
Halott Pénz énekeseiről van szó.
Ez egy normális kép róluk, ahol nem előre betanult szerint póz szerint állnak szerintem, de hiába nézem nem értem meg, szóval lányokat kérdezek vagy esetleg a stílúsuk miatt?
Általánosítás ..
Őszintén én nem ismerem őket, de ránézésre nekem nem jönnek be.
Dávid tényleg nem a tipikus lányok kedvence alkat, de a szöveg, a tehetség, és egyáltalán az, hogy ő egy sikeres művész, sokkal többet kompenzál, mint gondolnád. Szerintem ha jóval előnytelenebb lenne, akkor is sok lánynak tetszene a szövegei, zenéi miatt.
Márkkal kapcsolatban nem is értem a kérdésed. :D Az utóbbi évek legelismertebb magyar énekhangja, ráadásul nem is tehetségkutatós celeb, hanem magától, illetve ismerősein kereszül tört fel. Én férfi szemmel azt mondom, TIPIKUSAN olyan kinézetű srác, aki a mostani fiatal lányoknak tetszik, szóval értelmetlen a kérdés. Jól néz ki, jól öltözködik, jól énekel. És ez sok lánynak tetszik.
Nem vagyok Halott Pénz rajongó, ráadásul - mint írtam - férfi vagyok.
Nem mondom hogy oda vagyok ertuk, de nekem az enekes srac mar elso ranezesre is tetszett, regen is.
A hangja pedig meg vonzobba teszi, szoval nem utasitanam vissza :D
:DDDDDD
Kerdezo, tanulj mar meg ertelmezni aztan pattogjal, oke?:DDDD
A kerdesedre adtam valaszt, nem azt irtam hogy o eletem szerelme xD
Omg, remelem azert minden jo nalad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!