Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit bírtok annyira Justin...

Mit bírtok annyira Justin Bieberben?

Figyelt kérdés
aki a HARD ROCK CAFFÉ előtt próbál énekelni....
2010. máj. 4. 12:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%
Azt bírjuk, hogy mennyire helyes, és jó a hangja!!! I ♥ JUSTIN!!!!!!!
2010. jún. 17. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
20%
MÍÍNDENT!!!!!:dddd A HANGJA CUUKI ÍRI MIDNEN AKI SZERINT EM GNEM IRIGY NYOMI! jbbbb♥♥♥♥
2010. jún. 17. 15:48
 13/15 A kérdező kommentje:

uccso 2 kommentelő.... ezt jol megmodntátok, grat hozzá (Y)

egyszinten vagytok

2010. jún. 17. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:
20%

MINDENT! :)

LOVEYOUBIEBER nem csak azért szeretem,mert helyes,aranyos,és mert jó a hangja,hanem mert miután felkapták nem lett egoista majom,maradt ugyanaz a kis Justin Bieber.

Szerintem nagyon szép magas hangja van,és próbáljátok meg ti kiénekelni azokat a részeket amiket ő ki tud énekelni.Antiknak nem kell lepontozni ez az én saját véleményem :)

am kediim :

Baby

One time

Usher ft Justin Bieber - Somebody to love 

Eenie Meenie - Sean kingston ft j.bieber

Never let you go :)

ha kiváncsiak vagytok rá , ha nem :P

2010. jún. 28. 21:45
 15/15 anonim válasza:
44%

Justin Bieber. hmm. igazi belieber vagyok. és azt birom benne hogy szép és tiszta a hangja ( akinek nem tetszik ne hallgassa) gyönyörű barna szemei vannak, és iszonyat helyes, igazából nemis tudom megofgalmazni, egyzserűen csak bírom és kész, habár sokkal könnyebb lenne ha személyesen is ismerhetném.

egyébként az antik meg minek pofáznak bele mindenbe, énis utálok sok mindent megmondom a véleményem de nem próbálom(!) porig alázni. nem szerethetsz mindent oké. de nemtudom mit szólnátok ha a kedvenc sztárotokat elmodnanám mindennek. szval előtte átkellene gondolni a dolgokat.

2011. febr. 6. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!