Mit szerettek Justin Bieberben vagy SP-ben?
Most vettem a fáradságot, hogy megnézzem ki az a Bieber, és akkor ért a megdöbbenés, hogy egy szaros lányhangú gyerek ez csak, SP-t is egyszer láttam iwiwen.
Raj-ongók! Mondjátok el nekem miért ezek a példaképeitek? Azért mert gazdagabbak nálatok már gyerekként és tudatalatt azért szeretitek őket, mert ti is tehetősebbek akartok lenni?
Most van az hogy ízlések és pofonok :D
vannak akik a Hard rockot szeretik.. én gyűlölöm!
Szeretem Justin és SP-t is .. azért mert jó a zenéjük! Vagyis nekem bejön és még több 100 embernek is :P
ennyii :)
szerintem néhány rajongó "szerelmes" :D
Nekem Justin Bieber zenéje tetszik, vagyis így amit eddig hallottam tőle ,de Sp számai nekem nem jönnek be . De tény ,hogy ízlések és pofonok.
nem gyűlölöd :D
csak irigy vagy rá hogy még csak 16 éves és már többet ért el az életében mint te!
sajnállak ;)
irigyvagy.Justin már sok mindent elért 16 évesen te meg nem tudom hány éves vagy,de nem éppen vagy vele egy sikeri szinten.
amúgy milyen jogon utálsz valakit akit nem is ismersz?:O
én nem szeretem egyiket sem,csak nem értem mit kell itt fikázni őket amikor fingod nincs arról,hogy kik ők.
Justin egy nagyon rendess kissrác.ugyanolyan mint bármelyik más 13-18éves.SP is tök átlagos.
Justin hangjáról meg annyit,hogy Michael Jacksonnak is magas hangja volt sráckorában.
légyszíves ne gyűlöld/cikizd/fikázd egyiket sem amíg nem ismered őket.
én sajnállak téged h egy ilyen kis szarosért rajongsz
-.-" én irigy erre ? na ne nevetess...Se tehetsége, se hangja ,csak felkapták mert pár tini p*csa oda van érte >.<
jó te a két kezeddel ő meg a hangjával.
nehogy azt hidd,hogy olyan jó neki amikor a hozzád hasonlóak buz izzák állandóan.-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!