Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Béci-fanok! Elárulnátok, mit...

Béci-fanok! Elárulnátok, mit bírtok annyira benne?

Figyelt kérdés
Annyira szürke ember, és buta is ráadásul, mint a föld....
2011. febr. 7. 20:33
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, és sztem abszolút nem esélyes a győzelemre...
2011. febr. 7. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Na..végre. Én is az előbb az egyik kérdésre (Kit visz ki Olivér) ezt taglalom. Olyan szürke a srác, hogy lassan nem látszik már. Buta, beképzelt, unalmas..végtelenül unalmas. 100%, hogy nem ő fogja megnyerni. Ha most Oli kiviszi, akkor kint is marad. Nem fognak az emberek az unalomra szavazni.
2011. febr. 7. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Én igazából eddig 100 voltam abban, hogy Olivér megy vissza, de ez a románc dolog miatt sokan megutálták, ő ma nagyon taglalta, hogy semmi nem történt, de igazából ő is folyton kérdezgette Anikót, hogy na izé mondjad mivan meg minden... meg mondta is, hogy majdnem hülyeséget csinált. Enikőt sajnálom a legjobban, cikkeztek is róla, hogy elzárta magát a médiától, sanszos, hogy olivér nem igazán fog "feltöltődni" a párbajon.
2011. febr. 7. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

aztán Olivér miben jobb? Hogy nem szürke? Az h csinálja a feszkót nem mindenkinek szimpi miért nem bírjátok ezt felfogni?

Amúgy BÉCI NEM SZÜRKE, CSAK A DRÁGA RTL NEM TESZI BELE ŐT AZ ÖSSZEFOGLALÓKBA!! Persze hogy Oli a népszerű, ha csak róla szól az egész műsor.

Éjjel online-ban azért néha mutatják Bécit is és nem szürke, ennyi.

2011. febr. 7. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Jobban szeretem a termeszetet,viselkedeset es az arca sem olyan visszataszito mint az Olie.Sajnos az RTL nap mint nap bizonyitja hogy az o embere.Marmint Oli.
2011. febr. 7. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Üdv mindenkinek!

Előszőr is ott kezdem,hogy én eddig Bécit nem igazán figyeltem. Mind csak Olivért láttam,mert az egész VV4 úgy van megrendezve és filmezve,hogy folyton csak Olivért kelljen nézni és látni. Láttuk az álmacsó csínytevéseit,romlott mosolyát,indulatos-számonkérő szemeit,hallottuk trágár szavait és magából kikelő ordibálásait. Az Olivért a legjobban egy gyorskajához tudom hasonlítani: olcsó,hétköznapi,szemét és egy ídő után megbetegedsz tőle és meg is unod.

A Béciben is van taktikázási vágy és céltudatosság,pont mint az Olivérben. Egy különbség van köztük:Béci nem veszíti el a fejét. Ő megtudja magyarázni miért mondta ezt meg azt, ő nem tagadja le, ha valamit csinál és nem is viselkedik olyan bunkó módon senkivel magyarázat nélkül, mint az Olivér.

Ja,hogy "szürke" ember. Hát egy dolgot tudok mondani: ha Olivér kimegy érdekesebb lesz a villa. Nem unalmas már ugyanaz a mindennapi mese ? Felkelnek, Olivér kicseszik velük aztán lefeküdnek. És közben ugyanazt látjuk: Szandika féltékeny, Alekosz Olivér árnyéka marad, Évának nincs lehetősége szerepelni (ami sokkal viccesebb,mint Olivér ),Anikó depressziós,stb. stb.

Már tudjuk a forgatókönyvet. Ha Olivér kimegy a villa teljesen megfog változni

ha Béla megy ki akkor nem változik semmi, marad ugyanaz a megszokott nagy SZAR

2011. febr. 8. 00:07
 7/9 A kérdező kommentje:
És azt nem gondoljátok, hogy azért nincs benne az összefoglalókban, mert nem csinál SEMMIT?amúgy már kezdem teljesen elhinni, hogy meg van rendezve az egész, Gombi most azért durvított be ennyire, hogy erre lehessen ráfogni, h Olivér őt viszi ki, és nem ezt a nagy málészájú Bélát...:-(
2011. febr. 9. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
37%

Bécike valójában ilyen, ez a ti nagy sztárotok?!

Akkor már inkább az Olivér.

[link]

2011. febr. 11. 23:53
 9/9 anonim ***** válasza:

02/08

te totál úgy gondolod, ahogy én , de azért hozzátennék még pár dolgot

Az Olivér nagyon szemét volt az Anikóval meg a Szandikával. Amikor megtudta, jobban mondva kiszedte az anikóból h szerelmes belé, kimondottan tetszett neki hogy odavannak érte, és amiket művelt vele (ölelgette, puszilgatta, folyton folyvást vele volt, félre hívogatta, dicsérgette, amihez még annyit teszek h azt mondta neki „most olyat mondok neked amit még soha senkinek nem mondtam, gyönyörű vagy…” EZ szerinted kérdező hogy eshetett a csajának? (bocs ha nem pontos az idézés))

És amikor előjött az is h a Szandika elmondta mit érez az Olivér iránt, nem úgy kezelte a dolgot ahogyan az Anikónál, hanem veszekedett vele meg kiborult h ő nem akar semmit tőle, bunkó volt a Szandival, de persze az ANIKÓVAL NEM. Azért érdekes ám h azt állítja szeretet hiánya van de mégis csak az Anikó kell neki, a Szandit meg le se szarta pedig ő állt ki mellette már az elejétől fogva.

És még volt képe ahhoz h azt mondja az Évának hogy jobb lett volna ha nem őt támogatja a Szandi mert elege van belőle. A Szandi eltekintett attól h az Olivér milyen szemét volt vele, pedig ha igazán szeretné a bnőjét akkor ugyanúgy visszautasítja az Anikót is, de még azt se értékeli ha a Szandi őt választja azok után ami volt.

bocs ha zavarosan fogalmaztam

ÉN személy szerint HATALMASAT csalódtam benne, pedig szerettem őt, de hát ez van.

2011. febr. 12. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!