Mennyit érhet Justin Bieber Háza?
Sziasztok ezt a házat szeretném megvenne Dzsaszintol mar a kapcsolatot felvettem vele , nem tudom mennyit ajáljak érte így elsőként segítsetek legyszives!
Hali! Látom egy újabb internetes humor huszár...éljen!
Drága unatkozó barátom (ja! Nem vagy az, bocsi) csak egy pár dolog. Némi apróság:
1. Az JUSTIN nem pedig Dzsasztin!!!!! Világos!?!?! J-U-S-T-I-N!!
2. Biebs sosem adná el a házát pont teneked :D és nincs is annyi pénzed. (és nem is lesz) szóval törődj bele...;)
Hát szerintem tőbb milliárd dollár lehet.Sok sikert, tán csak nem Magyarország leggazdagabb embere vagy?
Ui:Jah baromira vicces voltál egész nap ezen a vicceden nevettem.#Sad
xDDDDDD
Nem okoskodni szeretnék de nem hinném , hogy ezt elsősorban Justinnal kellene/kellett volna megbeszélni mivel nem hiszem , hogy ezeket ő intézné..gondolom megvannak erre az emberei.
De orulok hogy neked ennyire sok pénzed meg ilyen jó kapcsolataid vannak xd Mert az a ház kb 4-5 millió dollárba kerül ami hát masfél milliárd Ft kb. De te tudod xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!