Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi Justin Bieber igazi msn-címe?

Mi Justin Bieber igazi msn-címe?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 20:58
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
51%
MYVIPEN XD
2010. jún. 19. 20:34
 22/52 anonim ***** válasza:
64%
MYvipen xD na persze Nekem a bárnőm nagy Justin fan és ők megadott vagy 20 msn címet ami elvileg az övé xD és kérte, hogy deritsem ki melyik csalás és melyik nem xD Csak azért kétre mert ő nem tud angolul de én nem hiszek abba, hogy bármelyik sztár is nyilvánosságra hozná az msn-jét vagy hagyná, hogy mindenki megtudja
2010. jún. 29. 20:17
 23/52 anonim ***** válasza:
35%
Van msn címe biztos, hogy van neki
2010. jún. 29. 20:18
 24/52 Pacaaa ***** válasza:
4%

Justin Bieber használja az msn-ét;)

De mint fanatikus rajngója én mondom,mivel megfogadtam neki NEM adom tovább,hát nemis fogom;)

Van webcamja..Tegnap be is kapcsolta nekem^^

Ja és neis próbálkozzatok msn-el mert akit nem ismer azt vissza se igazolja,mert a menedzsere megtiltotta neki hogy több rajongója legyen msn-e;)

2010. júl. 2. 11:21
 25/52 anonim ***** válasza:
83%

Na mégegy "fanatikus rajongó" :D

És ha megtudhatom, téged honnan ismer? :)

Aztmondtad olyat nem vesz fel akit nem ismer :D

Kíváncsi lettem, hogyhogy te ilyen jó kapcsolatban vagy vele?

2010. júl. 8. 22:17
 26/52 Pacaaa ***** válasza:

Kedves utolsó,Twitterről ;)

Meg miután beszéltünk msn-en és nem küldtem neki ezerszívecskét hanem normálisan beszélgettem vele ezért nem törölt le,de mesélte hogy egyébként a rajongók akik felveszik őt azoknak mindig köszön beszél velük egy kicsit majd amikor aztmondja hogy mennie kell utána törli őket;)

2010. júl. 9. 09:36
 27/52 anonim ***** válasza:
79%
aha persze hogyne ez nagy képzelődés.bemeséled magadnak hogy beszéltél vele néhány nap-hét-hónap vagy év múlva azt mondod hogy jártál is vele xdddd
2010. júl. 10. 21:48
 28/52 a piccie Barbíííííí ***** válasza:
itt nem igaz semmi!!! nem hiszem h camoztatok vele, mert gondoljatok bele h mennyi rajongója lehet és majd éppen minddel camozna?? hát szép is lenne!! am meg nem hinném h pont veletek, inkább vmi angol lánnyal,,,,nem magyarokkal de jól van!! meg csak azért mondják itt 1esek h camozott vele hogy menő legyen, pedig a hazugságaival nem lesz az!! és milyen szánalmas hogy azt irta vmelyik h : ÉN MEGFOGADTAM NEKI H NEMADOM TOVÁBB A CIMÉT? ÉS NEM IS FOGOM!!! nah perxe álmodj!!! azért nem akarod megadni másnak mert neked sincs meg...és csak hazudozol össze vissza...gindolom vmi 10-13 éves lehetsz és megvagy őrülve Justinért!! irjatok vixxa h szerintetek igazam van-e!!! előre is köxi..puxiii
2010. júl. 22. 02:01
 29/52 Pacaaa ***** válasza:

Sztem tökmind1 h egy angol lány vagy egy magyar veszi fel őt msn-re..

-angol vagy?

-nem,magyar.

-oks ak letöröllek!

Pff..

Am ti is feltudnátok venni msn-re ha nagyon akarnátok;)

És azért nem fogom megadni senkinek az msn-ét mert veletek ellentétben én nem bizonygatni akarom hogy caomztam vele.Csak egy kérdésre válaszoltam..

Jaés kedves utolsó,ne magadból indulj ki!

2010. júl. 22. 10:43
 30/52 a piccie Barbíííííí ***** válasza:
kedves Pacaaa, igen magyar vok, csak nem Magyarországon élek!!! amugy is nem is szeretnék ott élni, mert tele van ilyen hülyékkel mint te!!! am meg nem magamból indultam ki.....am meg csinálj amit akarsz de Justin Bieber nincs fent MSN-en, csak Twitteren és facebookon, az msn max fan clubb lehet!!!! nah páááásh
2010. júl. 25. 22:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!