Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi Justin Bieber igazi msn-címe?

Mi Justin Bieber igazi msn-címe?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 20:58
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
3%
justin.drew-bieber1994@hotmail.com ez az msn címe kamoztam vele és akik nem hisznek az ilyenekben akkor mennyenek a faxba ne másokat oltogassanak!
2010. máj. 29. 18:30
 12/52 anonim ***** válasza:
6%

igen tényleg ez utolsó

én is camoztam vle ;)

2010. jún. 4. 20:45
 13/52 anonim ***** válasza:
72%
Nincs MSN címe.
2010. jún. 5. 21:10
 14/52 anonim ***** válasza:
74%

Nem. Utolsó és utolsóelőtti, tévedésben vagyok ;)

Nem kamozhattatok vele, mivel Justin Biebernek NINCS IDEJE MSNRE! Nincs MSNje. Nem lehet felfogni? Nekem is van olyan programom, amivel elronthatom egy kép minőségét, mozgathatom, és máris kész a kamerás Robert Pattinson ;)

2010. jún. 5. 21:11
 15/52 anonim ***** válasza:
6%

nem

ez tényleg ő volt

énekelt :D

bnőmmel megkértük

ha nem hiszed el

akk vedd fel

2010. jún. 13. 18:38
 16/52 anonim ***** válasza:
6%
hát én anniyt tudok ami nagyban igaz hogy hotmailos van benne 2 szám és juval kezdődik enniyt tudtam meg egy lánytól csak nem engedi meg a szerkeztőség hogy kiadja justin meg azt mondta neki hogy nem vesz fel engem mer tnem vesz fel idegeneket:/ ezvan rmélem az egyik igazi de állítólag úgy van azt mondta nekem szabri hogy egyik oldalon sincs az igazija ♥♥♥♥esig a legjobb lenne!
2010. jún. 15. 16:55
 17/52 anonim ***** válasza:
35%

Sziasztok!Bocsánat de k**va sok Justin Bieber msn-címem van ,egy kis tipp: Srtatford-ban kb. 7 óra eltolódás van és magyarul kb. du. 2 óra körül van nekik 9 óra .Azért mondom hogy kilenc mert a Youtube-on van egy videó ahol az van hogy egy gyerek beszél Justinnal és ott 21:33 -kor beszél vele

és v.színű akkor van fent

itt van pár cím:justinbieber@hotmail.com

bieber_justin01@hotmail.com

justinnbieber@windowslive.com

2010. jún. 16. 19:43
 18/52 anonim ***** válasza:
64%
Jaaj a sok okos tojás! Már nem azért a 2 forintért de Miley Justin msn címe már szinte mindenhol elterjedt vagyis a destinycyrus@windowslive.com meg a justin.drew-bieber1994@hotmail.com már a youtuben is fent van meg a külföldi oldalakon és biztos ,hogy nem véletlenül tessék itt meg lehet nézni itt vannak az igazi msn meg email címek: http://www.youtube.com/user/celebrityads#p/a/u/2/JCX1C7-2d_g nekem meg van mindegyik mindeggyikőjükkel tudtam már egy két szót beszélni velük és mindegyikőjük bizonyított kamerán is és máshogy is! Szóval nem kéne itt okoskodni ! Meg lehet nézni a Youtuben is és bárhol ha be írod az msn címüket a googleba akkor kiad vagy 100 oldalt ahol az ő msn címük van fent! És ne hogy azt hidjétek már ,hogy ők írták ki az msn címüket! Hanem valamelyik rajongójuk ! Biztos nem fognak felmenni minden féle oldalra ,hogy megadják az msn meg email címüket! Mindha lenne rá idejük vagy valami! Mondjuk nem is arról van szó mert végül is nem sok időbe tart de sokan azt hiszik hogy Ők írják ki az msn címüket!
2010. jún. 17. 04:10
 19/52 anonim ***** válasza:
34%
Sziiasztok!Tegnap volt a Comet üzit küldött , olyan cuki volt! Amugy a kérdésre a válasz: képzeljétek ma beléptem az msn-embe és azt írta ki hogy 1 felkérése van : Justin Bieber szeretne csatlakozni az Ön hálózatához..... Ez mit jelent az ,hogy visszajelölt?? Ha igen akkor ezen jelölt vissza : j-biebs@msn.com meg felvettem a kedvencek közé .Remélem nektek is sikerül majd felvenni! Sok sikert!
2010. jún. 18. 11:39
 20/52 anonim ***** válasza:
39%
ÚJ FRISS : én voltam az előző aki írt de képzeljétek van myvipen egy Bieber Justin azt felvettem msn-re és myvipen is írtam neki és visszaírt!!!!és most fenn van msn-en ( 6.hó 19., 12:21 perc)
2010. jún. 19. 12:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!