Olvastátok??? Elválnak! :'( Pedig olyan csodálatos emberek voltak, példakép mindenki számára, még a nap is kisütött akármerre mentek együtt!! Mi lesz a gyerekekkel? Mi lesz így velem és a párommal??
Ha még ők is elválnak akkor én hogyan bízzak benne, hogy velünk minden rendben lesz? Tényleg nem tart EGY kapcsolat sem örökké? :'(
Sajnos nem vicc, tényleg elválnak, nagyon szomorú vagyok!! :S :(
2016. szept. 20. 18:08
3/18 anonim válasza:
idióta e vagy?
2016. szept. 20. 18:11
4/18 anonim válasza:
Te kisexelt kretén vagy.
Most 100%osan komolyan beszélek.:
100%, hogy szétfogtok menni, mert ilyen ember messssssszzzzzeee nem áll készen egy emberi kapcsolatra sem, nem hogy szerelmire.
2016. szept. 20. 18:13
5/18 A kérdező kommentje:
De csodálatos a kapcsolatunk a barátommal, persze nem olyan mint Brangelináéké volt.. :( De ezek után már semmiben nem bízok... :'(
2016. szept. 20. 18:16
6/18 anonim válasza:
Lassan ideje lenne megírnod a házit, holnap suli. :)
24/F
2016. szept. 20. 18:17
7/18 anonim válasza:
Most miért csúfolódsz, senki nem vette komolyan velük kapcsolatban a holtodiglant, tekintve az igancsak bővérű előéletüket.
Esetleg a tinik :)
2016. szept. 20. 18:18
8/18 anonim válasza:
Igazábol azt hittem hogy valami idiota magyar celebek sokadik válását fogod posztolni, de az ő kapcsolatuk számomra példakép volt. (Mivel az ismerősi körömben nem sok ilyen van) szóval sajnálom a dolgot.
2016. szept. 20. 18:18
9/18 anonim válasza:
Legalább, elmondanád kik azok? Mi közünk hozzájuk? Tőlük kapom a fizut? Esetleg kezükbe a gázcsap, vagy a villanykapcsoló? Nem lesz víz, gáz, villany, vagy mi a baj velük?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!