Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most mi lesz ebből? ÚRISTEN!
Sziasztok. BÁr biztos ki van a mindenetek az ilyen kérdésekkel, de velem történt (meg a barátommal) tegnap.
Tegnap délelőtt még dolgoztam(Hipermartket pénztár)
Amikor végeztem, elöntöttem, hogy veszek estére egy szexi hálóinget, mert kettesben voltunk a párommal.
Amikor odaértm hozzá, csak annyit mondtam, lesz egy kis meglepi.Alapvetően nagyon jó a kapcsolatunk, tudom, hogy szeret,5 percre lakunk egymástól, 7 napból 6ot együtt alszunk.
sülve főve együtt vagyunk, el sem tudnám képzelni, hogy ne igy legyen.
Szóval tegnap este én fel akartam venni azt a hálóinget. d mire megfürödtem ő elaludt.
Azt sem tudtam mit mondjak. Nem volt mit tnni, melléfeküdtem. HÁt figyeljetek. szégyen vagy sem, éjfélkor arra keltem, hogy megjött az apja. És köszöntötte az uj évet. Nagyon kserves volt nekem.decmberbe kb 2x feküdtünk le egymással.
Ma mondtam neki, hogy én szeretnék "játszani" vele.
Ő azt mondta fáradt. hagytam. Lhet azért nem kiván, mert folyton együtt vagyunk??
De szex nélkül??
Azt mondja igy is jól érzi magát...
Mindig bujik és mondja, hogy szeret, de attól én még nem leszek kielégitve...
Nem akarok mással lenni. Ő kell. eszembe nincs kitenni.
3 éve együtt vagyunk. mondjatok erre valamit.
hát lehet h az a baj h sülve föve együtt vagytok.
vagy lehet h csak tényleg elvan fáradva.
várjál pár napot hátha ö jön oda hozzád.
Vesd rá magad és addig illegesd a tested amíg ő lesz az ,aki beindul rád!!!Figyelj nem azért mondom de egy egészséges pasi legfáradtabban is beindul egy szexi csajtól...főleg ha az még a barátnője is...
Sok sikert!
Talizzatok 2 naponta.
Minek vagyok együtt mindig? Ennek csak rossz vége lesz.
Ha ideges, fáradt vagyok nekem sincs kedvem du.gni a nőmet.
Ezzel minden pasi így van.
Be is szarnék, ha a csaj állandóan a nyakamon lenne!
Találj ki valami hobbit, ne ő legyen a szabadidőd állandóan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!