Úristen, most tényleg baja lesz a babámnak?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, és ma voltam fogorvosnál, mert szörnyen bedurrant a bölcsesség fogam. Körülötte le kellett vágni az ínyem, mert teljesen rá volt nőve a fogamra, és nem tudott tőle rendesen nőni, és szörnyen begyulladt.adott lidokain injekciót, mondtam neki, hogy babát várok. Azt mondta, hogy ettől nem lesz baja. Utána beszéltem egy szülésznővel, ő is ezt mondta, viszont itt olvasgatok a kérdések között, és írta valaki, hogy a barátnőjének a babájának megállt tőle a szíve, mert ér összehúzó hatása van.most mi lesz? Teljesen kétségbe vagyok esve.2014. dec. 18. 16:15
1/20 anonim válasza:
a szülésznőnek és fogorvosnak higgy...
pláne 9 hetesen tuti nem ártott neki
2/20 A kérdező kommentje:
De a csaj barátnőjének is ártott. Most megy ki a hatása, majd beleőrülök a fájdalomba, de nem merek bevenni semmit.
2014. dec. 18. 16:21
3/20 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja a babának! Terhesen is lehet fogat csináltatni,nem árt az injekció!
4/20 anonim válasza:
a csaj barátnője babájának bármitől megállhatott a szíve, de tuti nem a lidokaintól...ne parázd túl ezt a terhességet:)
5/20 anonim válasza:
Nekem ambuláns műtétem volt terhesen Lidokain érzéstelenítéssel (13 hetes terhes voltam). Semmi baja nem lett a babának, most már 3 éves nagylány.
Ne izgulj!
6/20 anonim válasza:
Az, hogy egy adott dolog után valami történik, az nem jelenti azt, hogy amiatt van. Attól, hogy a nő babájának megállt a szíve, miután lidokaint kapott, nem biztos, hogy a lidokaintól volt. Én az orvosnak és a szülésznőnek hinnék.
7/20 A kérdező kommentje:
Két vetélésen túl már rettegek, hogy Őt is elveszítem. Abba bele is halnék.
2014. dec. 18. 16:38
8/20 anonim válasza:
Te most komolyan jobban hiszel egy névtelen oldalra író akárkinek, mint egy fogorvosnak áés egy szülésznőnek????
Atya ég! Remélem szülni nem az itteni tanácsok alapján szeretnél, hanem orvossal és szülésznővel!
9/20 anonim válasza:
Tehát két szakember mondta, hogy nem lesz baj, de egy anonim oldalon egy akárki barátnőjének a gyerekének a szíve leállt SZERINTE a lidokaintól... ne legyél nevetséges! Tudom, hogy a vetélési előzmény óvatossá tesz, de moss arcot hideg vízzel és szedd össze magad!!!
10/20 anonim válasza:
mind ugyanazt mondjuk...miért csak én lettem lepontozva?:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!