Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Selena Gomez vagy Taylor Swift?

Selena Gomez vagy Taylor Swift?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 02:16
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
76%

Mellesleg szerintem hamár ebből akar megélni akkor az lenne a minimum hogy nem énekel hamisan.Selenánál bárki szebben tud énekelni,mert tőle még 1 tiszta hangot sem hallottam élőben.Taylornak néha összejön pár hang,de összehasonlíthatalan a hangja pl.egy Alyssa Bernaléval.xD

Bocsi,de nekem van hallásom..nektek lehet,hogy nincs,de az már nem az én bajom.

2010. jún. 9. 15:33
 32/42 anonim ***** válasza:
76%

Ok légyszi küldjedxD

Am persze nem azt mondom h a világ legjobb énekese és azért nem olyan könnyű annyi ember elé állni....

2010. jún. 9. 17:21
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

a külső, akkor selena nagyon neeeeeem!

mindig egy kis 6éves jut róla az eszmbe, aki próbálgatja anyuci magassarkúit meg ékszereit

2010. júl. 2. 00:18
 34/42 anonim ***** válasza:

ja amúgy mondok még vmit, elő koncerteken is még mindig jobb, mivel azok a menő mikrofonok, már effektesek, és visszahang van rajtuk, magyarul méginkább felerősíti és "tisztitja" a hangot, akkor milyenek lehetnek miksi nélkül?:O

igy én is énekel sőőt

jobban

bár teljesen más műfajban

csak hát ők jo helyre én meg rossz helyre születtem:(

2010. júl. 2. 00:22
 35/42 anonim ***** válasza:
Én spec. téged szívesebben hallgatnálak,mint ezeket a felturbózott hangú lefizetett kis ri...ket.
2010. júl. 3. 13:43
 36/42 anonim ***** válasza:
sel
2010. júl. 3. 19:26
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű Taylor Swift*.*

MINDENBEN!!!♥

Imádom...

2010. szept. 5. 21:14
 38/42 anonim ***** válasza:
sel
2010. szept. 12. 00:11
 39/42 anonim ***** válasza:
taylornak ilyen szar lassú unalmas számai vannak selenának sokkal jobak a számai és szebb is Sel(L)
2010. szept. 26. 19:47
 40/42 anonim ***** válasza:
Sztem Taylornak jó számai vannak és hát hallgasd meg élőben mert hát szinte szánalmas,ráadásul belevágják az a feljavított verziót egy csomó helyen.
2010. szept. 26. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!