Szerintetek van valami komoly különbség Demi Lovato, Miley Cyrus, Taylor Swift, Selena Gomez, és a többi "sorozatsztár" között?
szerintem az összes ilyen újonnan felfedezett sztár ugyanolyan: híres, szép, gazdag, ugyanakkor semmi tehetségük nincs az énekléshez (csak ahhoz, hogy eladják magukat), olyanok, mintha sorozatban legyártanák őket, és egyre inkább elnyomják az igazi tehetségeket
a környezetem nem nagyon ért ebben velem egyet=(
ez csak szerintem van így, v más is így gondolja?
Taylor mássabb
ez olyan mintha mind a 3 egymást utánozzák Seli meg miley meg Demi ugyan azt csinálják csak annyí h miley nak elöbb volt műsora a disneynél!
de azért tehetség van bennük!
egyik sztárban sincs semmi "extraordinary", mindegyik pont olyan ember, mint te vagy én, ő se szarik aranyat, csak épp valamiben kicsit ügyesebb mint a nagyátlag. én egyikre se mondanám h tehetségtelen. ez az egész olyan egyszerűnek tűnik, de ha leszólítanál egy embert az utcán találomra h énekeljen el egy dalt vagy mondjon el egy verset átéléssel, siralmas élményben lenne részed.
tény h éneklés terén vannak náluk jobbak is, de ez még nem elég ahhoz h valaki sztár legyen. és nem az disney sztárok hibája, erre van igény, ez kell a közönségnek. a disney csak kiválasztja azt sok-sok ember közül aki ezeknek az elvárásoknak leginkább megfelel, de persze még így sem tud mindenkinek.
amúgy nem hinném h túlságosan ismernéd ezeket az hírességeket, sztem demi lovato kifejezetten jól énekel, taylornak szép hangja van. miley éneklése nem kiemelkedő, viszont nagyon ügyesen játszik és azért karakteres a hangja, selenának a hangja és a játéka sem kiemelkedő, ő sztem leginkább a külsejéből és a jókislányos imázsából él, de mondjuk a legtöbb embernek már az se menne h megszólajon a kamera előtt, vagy felmenjen egy színpadra, szval ehhez is kell adottság...
amúgy igen sorozatban gyártják őket, és a kialakítot imidzsük közt nagyjából annyi különbség van, mint a fanta és a kóla között. más a színe, más az íze, de amúgy ugyanazt tudja. nyilván a személyiségük baromira különböző a valóságban, de aki nem ismeri őket személyesen az ezt a büdös életben nem fogja megmondani. mondjuk ha elég nagy fan vagy akkor azért lehetnek róla sejtéseid h milyen lehet igazából, de sosem tudhatod h ez tényleg igaz-e...
Van.
Ha néznéd jobban a műsorukat,akkor meglátnád h nem ugyan olyanok.
Nézd meg Miley-t nem nagyon segítőkész, megjátsza magát a Hannah montana-ban,mikor grimaszokat vág stb...
Selena ezzel ellentétben segítstb...
Kiváncsi lennék akik leszólják őket,mit csinálnának a kamera előtt stb... :):):)
deh ez csak 1 vélemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!