Selena Gomez vagy Taylor Swift?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 02:16
5/42 anonim válasza:
Selena Gomez sokkal szebb bár gőzöm sincs kicsoda :D Taylow Swiftnek szeretem a számait
7/42 anonim válasza:
Szerintem senkit se a szépsége alapján kell megítélni!
Színészet: Majd ha Selena játszik egy nagy durranás filmben akkor azt mondom, h jó színész, de addig amíg a Disney kegyeltje addig inkább nem is sorolom még a színésznők közé se
Taylor:Nagyon fel lett kapva nem tudom, h miért végül is nekem nem szimpi a számai se tetszenek!
Tehát egyiket se választom! Egyébként mire jó ez, h ki jobb meg stb? én ezt SOHA se értettem s ha jól hallottam jó barátnők ők ketten!
8/42 anonim válasza:
Taylor egyértelműen. A hangja ezerszer jobb, csak mivel pop-countryt játszik, ezért nem sokan szeretik. Én külsőre is rá voksolnék.
9/42 anonim válasza:
Selena Gomez! Nagyon jó számai vannak és jól színészkedik!
10/42 anonim válasza:
Selena!!!!!!!!!!!!!!!!
FÚJJJJJJ TAYLOOOOOOORR!!!!!!!!!!!!!!! Blööööööö!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!