Youtube-GoodLike miért ilyen beképzelt?
Figyelt kérdés
Szeretek youtubeon kikapcsolódásként gameplayeket, vlogokat nézni, így GoodLike videóit is megnézem és azt vettem észre, hogy eléggé el van szállva a srác. Legalább is ha összehasonlítom a többi videós viselkedésével akkor ő mindig kakukktojás, mert a mozgása, a mimikája, ahogyan egy témáról beszél azt sugallja mintha magát képzelné az univerzum közepének.
Tehát a gesztusvilága nagyon különbözik a többi youtuberétől és ez nekem egyre ellenszenvesebb.
A többiek tök normálisak, csak indokolt esetben flegmák, de ez a srác szinte mindig.
Fenntartom azt a lehetőséget is, hogy én tévedek és neki alapból ilyen félreérthető a stílusa, én nem tudom, csak nagyon feltűnt, hogy ilyen.
2016. aug. 20. 05:59
1/5 anonim válasza:
"Egyedi" mi ezzel a gond. Én nem nézem mert meguntam de soha nem volt bajom az előadás modjával, sőt régeben tetszett is. Sok videóst nézek de bekem nem tűnt fel hogy ennyire különbözne.
2/5 gnoomage válasza:
Ilyen a stílusa néha, szerintem vicces és ő is úgy adja elő az esetek 90%-ban hogy vicces legyen.
3/5 anonim válasza:
Én a Goodlike-kal ilyen "se veled-se nélküled"-ben vagyok, mert anno feliratkoztam rá, még mikor ilyen 100 000 alatt volt a feliratkozója, aztán néztem egy darabig, de akkor sorban minden videót amit feltett, és egy idő után hihetetlenül elkezdett idegesíteni a viselkedése és leiratkoztam. Ezt vagy 3-szor eljátszottam azóta. Most éppen fel vagyok iratkozva megint, mert tetszik az új gameplay sorozat a This War of Mine. :D
5/5 anonim válasza:
szerintem nem az, normálisnak tartom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!