Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Youtube-GoodLike miért ilyen...

Youtube-GoodLike miért ilyen beképzelt?

Figyelt kérdés

Szeretek youtubeon kikapcsolódásként gameplayeket, vlogokat nézni, így GoodLike videóit is megnézem és azt vettem észre, hogy eléggé el van szállva a srác. Legalább is ha összehasonlítom a többi videós viselkedésével akkor ő mindig kakukktojás, mert a mozgása, a mimikája, ahogyan egy témáról beszél azt sugallja mintha magát képzelné az univerzum közepének.

Tehát a gesztusvilága nagyon különbözik a többi youtuberétől és ez nekem egyre ellenszenvesebb.

A többiek tök normálisak, csak indokolt esetben flegmák, de ez a srác szinte mindig.

Fenntartom azt a lehetőséget is, hogy én tévedek és neki alapból ilyen félreérthető a stílusa, én nem tudom, csak nagyon feltűnt, hogy ilyen.

2016. aug. 20. 05:59
 1/5 anonim válasza:
"Egyedi" mi ezzel a gond. Én nem nézem mert meguntam de soha nem volt bajom az előadás modjával, sőt régeben tetszett is. Sok videóst nézek de bekem nem tűnt fel hogy ennyire különbözne.
2016. aug. 20. 06:29
 2/5 gnoomage ***** válasza:
Ilyen a stílusa néha, szerintem vicces és ő is úgy adja elő az esetek 90%-ban hogy vicces legyen.
2016. aug. 20. 07:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a Goodlike-kal ilyen "se veled-se nélküled"-ben vagyok, mert anno feliratkoztam rá, még mikor ilyen 100 000 alatt volt a feliratkozója, aztán néztem egy darabig, de akkor sorban minden videót amit feltett, és egy idő után hihetetlenül elkezdett idegesíteni a viselkedése és leiratkoztam. Ezt vagy 3-szor eljátszottam azóta. Most éppen fel vagyok iratkozva megint, mert tetszik az új gameplay sorozat a This War of Mine. :D
2016. aug. 20. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen én is kb így vagyok vele.
2016. aug. 20. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem az, normálisnak tartom
2021. szept. 6. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!