A magyar youtube-osok miért ennyire idegesítőek?
Köszönöm a választ! Hasonlóan látom én is, egyvalamit azonban még hozzátennék. Sajnos nagyon rossz példát mutatnak az erre fogékony 8-12 éves rétegnek. Cigi, pia, lustaság, trágárkodás, meleg-propaganda, stb. Sok fiatal úgy nő fel, hogy ezeket látja követendő példának az érvényesüléshez. Arról nem is szólva, hogy a negatív/építő jellegű kommenteknek sem hagynak teret azáltal, hogy mindenkit lehurrognak és trollnak neveznek, aki ellen mer szegülni az ő imádott youtube celebjüknek.
Érdekes amit Szirmairól írsz, bár ezek után nekem még hiteltelenebb. Inkább legyen kevesebb nézőm, csak ne csináljak magamból majmot. Persze ő másként látja...
Az általad felsoroltakat nagyon nem ismerem (1-2 kivétel) Szerintem nézz rá KenyTheOne (Retroshock), JustVidman illetve az OtherWorld videóira.
Mondjuk néha-néha kicsit megszalad velük a ló. (az otherworld is elkezdte ezt az idióta let's play-t csinálni) De általánosságban véve igényes tartalmakat gyártanak mindenféle "rinya/ordibálás/óbégatás" nélkül és lehet is tanulni a videóikból.
Illetve még FreddyD (jatekpartizan) videói.
Én 2 videost kedvelek, akik a valoságot mondják.
Nézzétek meg: https://www.youtube.com/watch?v=aEgIlD771OE
Filmkiller te vagy az?:D
Más tuti nem promózná be a csatornád:)
# 3/7: Na, ezt a hozzáállást szeretem én, több olyan ember kéne, mint Te!
# 6/7: Filmkiller sajnos áruló lett, de a Murdercorp egy nagyon Igaz csatorna!
# 7/8 Nem vagyok Filmkiller.
# 8/8 Filmkiller sajnos inkább a PHOTOBOY mellé állt, aki a live-ben meleg videokat nézett, és arra állt fel neki.
Murdercorp Elmondja az igazat a nőkről. Tisztelet a kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!